CS to 13.05. klo 17:50

Dignitas - ENCE

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ENCE ilman allua suuri kysymysmerkki

LOOT.BET -liiga jatkuu torstaina kahdella ottelulla. Päivän jälkimmäisessä kamppailussa kokoonpanoaan päivittänyt suomalaisorganisaatio ENCE saa vastaansa ruotsalaisjoukkue Dignitaksen. Ottelu alkaa klo: 17:50 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Dignitas on kertoimien valossa ennakkosuosikki otteluun, mutta joukkueen kertoimesta löytyy riittävästi ilmaa pelattavaksi.

ENCE:n legendaarinen ja pitkäaikainen jäsen Aleksi “allu” Jalli jätti joukkueen keskiviikkona henkilökohtaisista syistä. Hänet joukkueessa ainakin toistaiseksi korvaa entinen Wisla Krakowin pelaaja Olek “hades” Miskiewicz. Hades oli ENCE:n Lotan “Spinx” Giladin kanssa erittäin hyvässä iskussa joukkueen ensimmäisessä ottelussa SKADE:a vastaan keskiviikkona.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

On mielenkiintoista nähdä, miten ENCE:n tulokset muuttuvat allun lähdön jälkeen. Tosiasia on kuitenkin se, että hän on erittäin taitava sekä kokenut AWP-pelaaja, jonka roolia on varmasti vaikea täyttää. Allun on nimittäin sanottu olevan myös erittäin avulias serverin sisällä sekä ulkopuolella pelin taktisen osapuolen suhteen.

ENCE ei varmastikaan lähde lentoon heti kokoonpanomuutoksien jälkeen. Joukkueen torstain vastustajana toimiva Dignitas lähteekin otteluun loistavin ennakokasetelmin. Dignitas on vahva joukkue Nukessa, Infernossa ja Dust 2:ssa, joiden avulla joukkueen pitäisi onnistua voittamaan iltapäivän ottelu.