EM-kisat la 12.06. klo 19:00

Tanska - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huuhkajat pääsee irti lauantaina! Saadaanko Teemu Pukille heti tykinruokaa?

Huuhkajien EM-kisat käynnistyvät heti viikonloppuna ja toisena kisapäivänä, kun joukkue kohtaa Parkenilla Tanskan. Isäntä on pelottavan vahva, mutta Suomen mahdollisuuksia ei pidä sulkea pois. Kova puolustustaistelu on taatusti tulossa ja Huuhkajien maalipaikat voitaneen laskea yhden käden sormilla, mutta vedonlyönnillisesti kiinnostavin kohde on silti 1X2-markkinassa.

Suomen viimeiset ottelut ennen turnauksen alkua eivät sujuneet nappiin, kun se hävisi sekä Ruotsille että Virolle. Pelisysteemi on muuttunut sitten kisakarsintojen ja nyt joukkue on pelannut viiden alakerralla, joka ei ole toiminut täysin saumattomasti. On kuitenkin otettava huomioon, että Suomi on ollut Markku Kanervan aikana aina vahvimmillaan tosipeleissä. Harjoitusottelujen tuloksella ei ole enää mitään väliä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Teemu Pukki sekä Joel Pohjanpalo avaavat todennäköisimmin Tanskaa vastaan Suomen hyökkäyksessä. Heti avausottelussa on tärkeää saada palloja Pukille liikkeeseen tämän hakeutuessa tiloihin. Usein Suomen jäädessä maaleitta trendi on ollut se, että Pukille tai hyökkääjille ylipäätänsä ei ole saatu toimitettua tykinruokaa. Toisaalta Tanska on niin kollektiivinen ryhmä, että sen paketti on pakko saada liikkeelle eli kaikenlainen staattisuus tuottaisi Huuhkajille tuskaa.

Suomen voitolle tarjotaan nyt Unibetilla kymmenen kerroin. Lukema kuulostaa suhteellisen absurdilta siitä huolimatta, että Tanska on selvä ennakkosuosikki. Näin selkeä asetelma vähämaaliseksi povatussa ottelussa tuskin todellisuudessa on. Pelivalinnaksi poimitaankin rohkeasti Huuhkajien voitto – uhmakkaalla panostuksela tietysti – kisa-avauksen kunniaksi. Betsin ensimmäinen euro kannattaa ehdottomasti sujauttaa Mr. Greenille, joka tarjoaa kohteelle jättikertoimen 100,00 ILMAN KIERRÄTYSTÄ. Astetta pienemmällä riskillä pelattuna myös tuplamahdollisuus X2 tai Suomen onnistuminen maalinteossa voisivat tulla kyseeseen.