CoD la 24.07. klo 23:30

Florida Mutineers - Minnesota Rokkr

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Floridan vahvuus on Minnesotan heikkous!

Lauantain toisessa ottelussa keskikastin yläpäässä olevat Florida Mutineers ja Minnesota Rokkr ottavat yhteen. Kaksikon välillä ei tällä hetkellä ole suurta tasoeroa, mutta Floridalle on kuitenkin ojennettava selvä ennakkosuosikin asema ja kauden lähestyessä loppua on Floridan otteissa nähty enemmän kehitystä. Molemmilla on ottelussa omat vahvuutensa, joista Floridan puolelta päästään hakemaan myös peli-ideaa.

Florida aloitti Stagen kolmella voitolla, joista viimeisin tuli edellisen Majorin finaaliin yltänyttä Dallas Empireä vastaan. Neljäs ottelu Toronto Ultraa vastaan puolestaan päättyi 1-3 tappioon Floridan voittaessa ainoastaan search and destroyn. Kaikissa respawneissa tuli tappio, mutta ei Florida kuitenkaan huono ollut – Toronto vaan esiintyi erittäin vakuuttavasti. Hardpoint on ollut läpi kauden Floridan vahvuus ja control puolestaan heikkous. Search and destroyssa Florida on ollut tuloksellisesti keskinkertainen, mutta potentiaalia sillä on todella paljon.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Minnesota on läpi kauden kolkutellut kärkikastin ovea, mutta vielä se ei ole sinne pystynyt nousemaan pysyvästi huipulle. Viidennellä Stagella on tullut toistaiseksi kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Voitot on tullut sarjan heikoimpia joukkueita vastaan ja puolestaan tappiot on tullut kärkikastin Dallasia ja Torontoa vastaan. Respawnien osalta Minnesotan tilanne on ollut päinvastainen Floridaan nähden. Hardpoint on ollut ylivoimaisesti joukkueen heikoin pelimuoto ja puolestaan controllissa se on pystynyt nousemaan aivan kärkijoukkueiden tasolle. Ongelma on kuitenkin Floridaa selvästi suurempi, sillä paras viidestä sarjassa hardpointeja pelataan enimmillään kaksi, kun puolestaan controlleja ainoastaan yksi (poislukien Majorin finaali bo9).

Vetojen osalta mielenkiinto kohdistuu nimenomaan hardpointiin. Minnesota ei ole saanut yhdestäkään kartasta luotuaan itselleen erityisen vahvaa, kun puolestaan Floridalla on kaksi erittäin vahvaa ja useampi kelvollinen kartta valittavana. Floridalle tarjotun tasoituksen linja on selvästi liian matalalla, joten siihen on mukava tarttua. Mitään ylikävelyä tuskin on luvassa, mutta isossa kuvassa Floridan setupit ja murtautumiset on selvästi vahvempia, jonka ansiosta se on selvä ennakkosuosikki hardpointiin.