Liiga to 23.09. klo 18:30

HIFK - TPS

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK ei täysin vakuuta pistejunastaan huolimatta – kaapiiko TPS voiton myös Nordiksella?

HIFK isännöi TPS:ää torstai-illassa päivän ainoassa Liiga-kamppailussa. Isäntä pelasi edellisen ottelunsa viime lauantaina, mutta turkulaiset pääsivät jo keskiviikkona vauhtiin kotiottelussaan SaiPaa vastaan. Lyhyellä palautumisella joukkue joutuu pärjäämään, mutta kausi on alussa, eikä isäntien lepoetu itsessään takaa mitään.

TPS on aloittanut kautensa hyvin. Jussi Ahokas on löytänyt ketjukoostumukset kohdilleen välittömästi uudessa työpaikaissaan ja tulosta on tullut odotetusti. Joukkue on esimerkiksi ehtinyt kauden ensimmäisissä kuudessa ottelussaan kaatamaan hallitsevan mestarin Lukon jo kahdesti, eikä turkulaismiehistö syyttä majaile sarjan piikkipaikalla. Keskiviikkoillan kamppailussa joukkue kaatoi ansaitusti SaiPan 3–1-numeroin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkueen kausi on käynnistynyt odotuksiin nähden vähän nuhaisesti, mutta pisteitä on tullut jokaisessa ottelussa. Avauksessa JYP oli vahvempi varsinaisen peliajan jälkeen, kuten kävi myös Lukkoa vastaan viimeistä edellisessä kamppailussa. Viime lauantaina Ville Peltosen suojatit kairasivat hyvän 4–1-kotivoiton Sportista.

TPS-ottelusta on odotettavissa isännillä kauden tähänastisista haasteista suurin. Kotijoukkueen pelaaminen ei vielä täysin vakuuta ja raju vaihdanta pelaajistossa on sarjan laadukkaimmasta ja kalleimmasta materiaalista huolimatta tehnyt tehtävänsä. Toistaiseksi HIFK tarvitsee aikaa saadakseen pelaamista paremmin uomiinsa, mutta sitä mieltä ollaan, että TPS:lle tyrkytetty markkinoiden kovin kerroin kolmen ja puolen luokassa on hienoisesti yliammuttu. Pelivalinnaksi haistellaan vieraiden lopullinen voitto maltillisella panostuksella.