Liiga la 23.10. klo 18:30

Sport - ÄssĂ€t

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ässien puolustus on vuotanut ja nyt se matkaa hurjan kotivireen omaavan Sportin vieraaksi – saadaanko maalihanat auki?

Liigan parhaimpiin kotijoukkueisiin kuuluva Sport saa illan ottelussa vastaan pahasti kyntĂ€vĂ€n ÄssĂ€t. Sport lĂ€htee jo valmiiksi suurena ennakkosuosikkina otteluun ja sen lisĂ€ksi sillĂ€ on myös lepoetu puolellaan. Sport ei profiloidu sarjan runsasmaalisimpiin joukkueisiin, mutta illan nĂ€ytöksessĂ€ overin kertoimet kelpaa lapulle.

Sport on pelannut odotuksiin nÀhden loistavan alkukauden ja saldona on 14 ottelusta 26 pistettÀ. Sportin tiedettiin olevan haastava joukkue pelata vastaan, mutta aivan nÀin korkealla odotukset ei olleet. Sen lisÀksi joukkue todellakin on ansainnut paikkansa sarjataulukossa, sillÀ myös maaliodottamien osalta se on pelannut hyvÀÀ jÀÀkiekkoa. Ero tulee kuitenkin selvÀsti koti- ja vierasotteluiden vÀlille, sillÀ vieraissa tahti on ollut vaisumpaa, mutta kotona se on voittanut seitsemÀstÀ ottelusta kuusi. Ottelu on Sportille viikon ainoa.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Ässille arveltiin haastavaa kautta, mutta tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ tilanne on erittĂ€in hankala. Joukkue on sarjataulukon pohjilla maalieron ollessa 35-54. EdellisistĂ€ kymmenestĂ€ ottelusta voittoja on tullut vain kaksi ja viimeiset neljĂ€ ottelua putkeen on tullut takkiin pienellĂ€ marginaalilla. Itseluottamus on kateissa eikĂ€ tuurikaan ole ollut joukkueen puolella. ÄssĂ€t pelasi eilen TPS vastaan hĂ€viten lukemin 2-3. ÄssĂ€t sai loppukirin aikaan kolmannessa erĂ€ssĂ€, mutta aivan se ei pisteille riittĂ€nyt. Eilen maalilla oli Konstantin Volkov, joten tĂ€nÀÀn tolppien vĂ€lissĂ€ oletettavasti nĂ€hdÀÀn Linus Söderström.

Sportin vahva kotivire ja lepoetu riittĂ€nee pisteille, mutta peli-idean osalta nostetaan kokeiluun yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla ja myös pieni veto 5,5 linjalla. Ässien puolustus ei ole toiminut odotetulla tavalla ja pahimmillaan omiin on mennyt kuutta tai jopa seitsemÀÀ maalia. Sellaisiin lukemiin tĂ€nÀÀn tuskin pÀÀstÀÀn, mutta Sport on onnistunut kotona selvĂ€sti vahvempiakin puolustuksia vastaan. Myös Ässien kĂ€rkinimet ovat joukkueen huonosta menestyksestĂ€ huolimatta vaarallisia.