Serie A ke 27.10. klo 21:45

Lazio - Fiorentina

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lazion ja Fiorentinan välinen taisto tarjoaa viihdettä

Keskiviikon Serie A-kierroksen mielenkiintoisin kamppailu käydään Rooman Stadio Olimpicolla, kun Lazio isännöi Fiorentinaa. Ottelu on ennakolta todella vaikea ennustettava, mutta löysimme tähän otteluun todella maistuvat kohteen.

Kotijoukkue on pelannut tähän mennessä todella vaihtelevan kauden ja usein hyvää ottelua on seurannut seuraavalla kierroksella täydellinen mahalasku. Kotonaan Maurizio Sarrin miehistö on ollut yksi liigan parhaista joukkueista ja tämän takia tänään luotetaan isäntien voittoon.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka viime kierroksella roomalaiset kokivatkin nöyryyttävän 4-1-tappion Veronan vieraana, ei se tarkoita etteikö se pystyisi kaatamaan ailahtelevasti pelannutta Fiorentinaa kotiyleisönsä edessä. Olimpicon nurmella Lazio on ottanut kolme voittoa ja pelannut kerran tasan. Viimeksi kotipelissään se pelasi kauden parhaan pelinsä kaatamalla mestari Interin luvuin 3-1.

Viola ei missään nimessä ole helppo vastus, sillä sen riveistä löytyy paljon laatua ja Vincenzo Italianon suojatit ovat ottaneet monta voittoa alkukauden aikana. Sillä on kuitenkin ollut vaikeuksia tasaisuuden saavuttamisessa ja etenkin vieraskentillä sen esitykset ovat olleet heikkoja.

Tästä oiva esimerkki on viimeisin reissupeli Veneziaa vastaan, jossa firenzeläiset pelasivat todella huonon ottelun ja hävisivät sarjanousijalle maalein 1-0. Nyt sen pitää pelata todella vaarallista hyökkäystä vastaan, kun vastassa on Ciro Immobile, Sergej Milinkovic-Savic sekä Luis Alberto.

Vierailla on myös kaksi isoa poissaoloa, kun loukkaantumisten takia sivussa on ykkösmaalivahti Bertlomiej Drakowski sekä keskikenttäpelaaja Erik Pulgar. Kotijoukkueelta ei ole sivussa yhtään avauksen pelaajaa ja ainoa mainittava poissaolija on Mattia Zaccagni.

Illan taistosta tulee hyvin tasainen, mutta me luotamme Lazion vahvaan kotivireeseen ja siihen, että sen hyökkäys tulee luomaan vieraiden maalille monta vaarallista maalipaikkaa pallonhallinnan kautta. Isäntien suoran voiton kerroin on todella maukas 1,98.