Mestis pe 05.11. klo 18:30

TUTO - KeuPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TUTOn taaperrus jatkuu!

TUTO on aloittanut kauden MestiksessÀ katastrofaalisen huonosti. Joukkue jÀrjesti kannattajilleen avoimen keskustelutilaisuuden, missÀ höyryjÀ sai pÀÀstellÀ ulos, jos oikein kovasti kismitti. Totuuden nimissÀ tÀllaisten tilaisuuksien arvo itse joukkueelle on puhdas nolla. Toki kannattajista pitÀÀ vÀlittÀÀ, mutta pelaajien paineitahan tÀmÀ kasvattaa entisestÀÀn.

TUTOn tappioputki on nyt kuuden ottelun mittainen ja sarjataulukossa turkulaiset ovat jumbona. ViimeisessÀ viidessÀ ottelussa on saatu aikaan kuusi maalia, joka on todella vÀhÀn. Antti Virtasella alkaa olla totiset paikat penkin takana, vaikka mitÀÀn tietoa ei valmentajan ja seurajohdon vÀlisestÀ luottamuksesta olekaan. Tulokset eivÀt vastaa resursseja alkuunkaan, ja tÀmÀn takia Turussa on kai diskuteeraamista harrastettukin.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

KeuPan alkukausi on sen sijaan ollut positiivinen. Sarjakakkonen on esiintynyt mukavasti, mutta Kajaanissa Hokkia vastaan tuli tÀydellinen ulospuhallus, ja illan pimeyteen lÀhdettiin rökÀletappio niskassa. Joukkuetta rasittaa pari loukkaantumista ja Terry Andin lainaaminen KooKoohon. Isossa kuvassa keuruulaisten meininki on ollut tuoretta, ja yhtÀ huonoa esitystÀ ei kannata ylikorostaa.

IsketÀÀn jĂ€lleen TUTOa vastaan – KeuPa on nĂ€yttĂ€nyt kentĂ€llĂ€ sulavalta, ja henkisesti sillĂ€ on varmasti paremmat lĂ€htökohdat. Peruspanoksella ollaan liikkeellĂ€ tĂ€ssĂ€ koitoksessa.