Valioliiga la 11.12. klo 19:30

Norwich - Manchester United

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä Manchester United ja Ralf Rangnick keksivät Carrow Roadilla? Pukkipartya tuskin on tiedossa!

Norwich kärsi Tottenhamia vastaan viime viikonloppuna rajun tappion, eikä vastustaja helpotu seuraavalle kierrokselle. Manchester United kierrätti todella vahvasti pelaajiaan kuluvalla viikolla Mestarien liigassa ja uudella valmentajalla on näin ollen marssittaa tuoreita jalkoja Carrow Roadille.

Manchester Unitedin uusi manageri Ralf Rangnick on tullut ryminällä sisään joukkueeseen. Kuluvalla viikolla mies starttasi Mestarien liigassa lähes täysin kakkoskokoonpanolla ja todella moni pelaaja huilasi koko tapahtumasta. Ainoastaan Edinson Cavani, Paul Pogba ja Raphael Varane ovat varmuudella sivussa manchesterilaisilla Norwich-ottelussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Niin ikään valmentajaansa hiljattain vaihtanut isäntä aloitti Dean Smithin komennossa kovaa kyytiä, mutta Tottenhamille se hävisi viime viikolla lukemin 3–0. Norwichille olisi toistamiseen tiedossa melko puolustushenkinen kamppailu ja sen materiaali joutuu äärimmilleen. Isäntä on pystynyt viime aikoina pelaamaan kotonaan kurinalaisemmin kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella, mutta kovempia ryhmiä vastaan otanta on kapea.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
"The header isn't something I do very often, so I was happy to score that after a while!"

🎥 youtu.be/I_sVl4TyH0s

#NCFC

Rangnick tuli Valioliigassa sisään maltillisella 1–0-voitolla Crystal Palacea, jossa United-alakerta näytti vakuuttavammalta kuin aikoihin. Harry Maguire ja Victor Lindelöf eivät olleet lainkaan tuuliajolla, vaan pelasivat tyylikkäästi ja yhtenäisesti toppariparina. Toki saksalaisluotsin alkumetrien satsaukset puolustuspelaamiseen vievät jotain pois hyökkäyspelaamisesta, mikä osaltaan nähtiin lontoolaisia vastaan viime viikonloppuna.

Pelivalintana haistellaan, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5). Norwichilla pelasi edellisessä kotiottelussaan nollapelin Wolvesia vastaan, mikä oli joukkueelta puolustuspelillisesti hyvä suoritus. Toisaalta isäntä ei montaa hyökkäyspään tonttia saa Manchester Unitedin kustannuksella, eikä se oikeastaan niitä saanut myöskään Tottenhamin vieraana. On vaikeaa uskoa, että kotijoukkue onnistuisi maalinteossa, mutta tuskin vierailtakaan mitään maali-iloittelua nähdään.