AFCON 2022 ti 11.01. klo 18:00

Nigeria - Egypti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nigeria ja Egypti taistelevat lohkovoitosta heti kättelyssä

Tänään pelataan yksi todella herkullinen peli AFCON:ssa, nimittäin Nigeria ja Egypti ottavat mittaa toisistaan. Tähän alkuun on ensiksi sanottava pari juttua.

Nigeria ja Egypti kuuluvat suosikkeihin voittamaan nämä skabat. Tai ainakin oli Nigeria ennen kuin tiedotettiin, että seurajoukkueet eivät päästä Emmanuel Dennisiä sekä Odion Ighaloa kisoihin. Molemmat painavia menetyksiä, varsinkin Dennis. Ai niin ja joukkueen paras maalintekijä Victor Osimhen on sivussa, eikä vaikuta olevan tulossa kisoihin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kaikki kolme olisivat olleet turnausta ajatellen todella isoja aseita, ja nyt jää, ikävä kyllä, Kelechi Iheanachon hartioilla liian iso vastuu. Ahmed Musa, Moses Simon, Samuel Chukwueze ja Alex Iwobi auttavat hieman, mutta c’mon. He ovat enimmäkseen tarjoilijoita, ei viimeistelijöitä.

Mikä auttaa hieman on, että joukkueella on kenties turnauksen paras keskikenttä Wilfried Ndidi. Ei pidä kuitenkaan arvioida Egyptin Mohamed Elnenyä. Hänet on kuin luotu näihin karkeloihin. Pitää hommat yksinkertaisena ja tekee valtavasti duunia.

Ai niin Nigeria vaihtoi myös äskettäin valmentajaa. On paljon harmaita pilviä joukkueen ympärillä, mutta on toki mahdollista, että naija-kotka lentää. Se muuttui vaan huomattavasti epätodennäköisemmäksi.

Oli miten oli, niin tällä kertaa tarttuu lapulle vetoa.

Troll Football

@TrollFootball
Ronaldo and Jorginho after hearing that their are lots of penalties at #AFCON2021

Yli 1.5 maalia on pelivalinta kaikesta huolimatta. Tämän pitäisi olla tiukka 1-1 vääntö tai kenties 1-2 vääntö. Valuet löytyvät yli suuntaan pelikenttien kunnosta huolimatta. Joutuu hieman painamaan jarrua kahdesta syystä:

1) Pelikenttien kunto
2) Nigerian poissaolot yläkerrasta

Yli 1.5 maalissa on edelleen kuitenkin sitä kuuluisaa etua tarjolla. Pitäisi olla jotain jalkapallon näköistä kentällä tänään. Perunapellot ovat kuitenkin olleet ongelma, joten panoskoko on “vain” sellaista 2/5 luokkaa.