UHMAPELAAJAT su 16.01. klo 15:00

Robertson - Hawkins

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Snookerin Masters huipentuu!

Masters on yksi snookerin kolmesta suuresta turnauksesta. Lauantaina Mastersin välierät tarjosivat todellista herkkua: finaalipaikka oli jo tarjolla Mark Williamsille, mutta kuin ihmeen kaupalla Neil Robertson kairasi itselleen finaalipaikan. Toisessa välierässä Barry Hawkins piti hermonsa Judd Trumpia vastaan, ja vei ratkaisevan freimin nimiinsä.

Pitkän pelin taitava Robertson oli suorastaan liikuttunut dramaattisen välieränsä jälkeen. Vaatimattomista oloista Australiasta ponnistanut pitkän linjan snookertähti on voittanut yli 20 rankingturnausta ja on kaikilla mittareilla katsottuna yksi lajin legendoista.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Hawkins ei ole kovinkaan räiskyvä tähti, kun turnauksen ennakkosuosikkeihin verrataan. Trumpin lisäksi tässä turneessa on kuitenkin kaatunut myös Mark Selby, joten jossain määrin miestä pitää kunnioittaa. Hawkinsin safety-peli ei ole jännittävintä, mutta tässä turnauksessa se on ollut tuloksekasta.

Hawkinsilla puuttuu tämän tason turnausvoitto, mutta nyt olisi kaikkien aikojen sauma voittaa jotain isoa. Robertson on kova vastus, muttei mitenkään voittamaton. Lähdetään snookerfinaaliin siis altavastaajavedolla.