Liiga ti 25.01. klo 18:30

Sport - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pystyykö Sport vastaamaan Jukureiden tulivoimaan?

Tiistaina Sport pääsee haastamaan Jukureita toistamiseen kuluvan kuukauden aikana. Sportin osalta top10 sijat on tätä menoa karkaamassa kauas pois, kun puolestaan Jukurit taistelee kaksi käsin paikasta kuuden parhaan joukossa. Vieraiden hyökkäyspelaaminen pesee isännät mennen tullen eikä ennakkosuosikista ole kahta sanaa. Sport pystyy puolustamaan tiiviisti, mutta sen hyökkäykalustolla maali tai kaksi on jo todella kovan työn takana.

Sportin ongelmille hyökkäyspäässä ei näy loppua. Vaikka joukkueen pelitapa pohjautuu puolustuspelaamisen ympärillä, on tulivoimaa silti auttamatta liian vähän. Tehtyjä maaleja on sarjan vähiten ja edellisten 10 ottelun aikana Sport on ainoastaan kolmesti tehnyt yli kaksi maalia ottelussa. Yksi kyseisistä matseista oli juurikin Jukureita vastaan, jossa Sport nousi kahden maalin takaa tasoihin, mutta joutui taipumaan voittolaukausten jälkeen lukemin 4-5.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Jukureiden nousukiidolle puolestaan ei näy loppua. Viime aikoina HPK on tupannut olemaan mikkeliläisille hankala voitettava, mutta muuten tulos on kovaa illasta toiseen. Petrus Palmu on johtanut hyökkäystä keräten mukavat 35 pistettä, joka oikeuttaa pistepörssin komanteen sijaan. Edellinen voitto JYPiä vastaan toi jälleen esille Jukureiden hyökkäyspään osaamista, kun joukkue laukoi maalia kohti peräti 44 kertaa ja heilutti verkkoja viidesti.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Lauantain ottelun maalikoosteen myötä haluamme toivottaa kaikille mitä parhainta viikonloppua! 🤩

đź“ş @cmorefi / mtvuutiset.fi/liiga

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga

Sportilla on kasvojen pesun paikka, sillä viime ottelussa se jäi niin pelillisesti, kuin tulostaulullakin täysin jyrän alle, kun Tappara möyhensi vaasalaiset lukemin 7-1. Karu tosiasia on, että Sportin tulivoima ei riitä maali-iloitteluun, eikä puolustus tarjoa etua vieraisiin nähden. Viimeisten 10 ottelun otannalla ainoastaan kolme joukkuetta on päästänyt Jukureita vähemmän maaleja. Näistä lähtökohdista kelpaa tykittää selvästi kokonaisvaltaisempaa vierailijaa kupongille!