UHMAPELAAJAT su 20.03. klo 21:00

Bodø/Glimt - Lilleström

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bodø/Glimt jätti-iskussa!

Norjan cup etenee puolivälieriin, ja tipsiottelun joukkueet lähtevät matsiin täysin eri tilanteista. Bodø/Glimt on kuin varkain noussut Norjan parhaaksi joukkueeksi, eivätkä mestaruudet ole missään mielessä sattumaa. Perinneseura Lilleström ei ole ollenkaan tällä hetkellä samanlaisessa loistossa.

Bodø/Glimt tekee kovaa jälkeä myös Euroopassa: Konferenssiliigassa se pudotti juuri hollantilaisen AZ Alkmaarin, ja helmikuussa itse Celtic joutui tunnustamaan norjalaiset paremmikseen sekä kotona että vieraissa. Syksyllä Glimt vei AS Romaa kuin kuoriämpäriä ja voitti murskalukemin 6-1. Nämä päänahkat ovat sitä luokkaa, että norjalaisjoukkueiden taso kalpenee melko lailla. Miinuksena Glimtille pitää mainita torstaisesta matsista tullut ottelurasitus.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

vumaSPORT

@vumaSPORT
BREAKING | AS Roma will face Norway's Bodo/Glimt in the 2021/22 UEFA Europa Conference League quarter-finals!#UECL #UECLdraw

Kuten sanottu, Lilleströmin tilanne on täysin erilainen. Joukkue on pelannut harjoituspelejä ja treenannut kovaa. Viime viikonloppuna cupissa pikkuseura Nardo kaatui puhtaasti, mutta muuten pre-season ei ole ollut kovinkaan vakuuttava. Lisäksi Lilleströmin pelaajatilanne ei ole aivan optimaalinen, vaan runkomiehistöstä puuttuu pelaajia.

Norjan Eliteserien alkaa parin viikon päästä, ja tällä hetkellä Bodø/Glimt on mallattu äärimmäiseen pelikuntoon, kun taas Lilleström on vielä matkalla sitä kohden. Vedot lähtevät matsirasituksesta huolimatta Glimtille – maalin voitolla panos tulee takaisin.