Mestis to 24.03. klo 18:30

Kiekko-Pojat - Peliitat

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestiksessä kahden kerroksen väkeä!

Kiekko-Pojat ja Peliitat ovat Mestiksessä aika erilaisessa tilanteessa: joensuulaiset etenevät kohti pudotuspelejä hyvällä sykkeellä, ja kisaavat Kiekko-Espoon kanssa runkosarjan kakkostilasta. Peliitat ei puolestaan saanut kovasta työnteostaan palkkiota, vaan joukkuetta odottaa raastava karsintasarja. Pistokeikka Joensuuhun ei välttämättä motivoi Heinolan poikia torstai-iltana. Kaikki paukut laitetaan sarjassa säilymiseen, sillä se on heinolalaisen kiekkoilun elinehto.

Joukkueet pelasivat sunnuntaina Heinolassa, ja Kiekko-Pojat haki ansaitut pisteet mukaansa. Peliittojen pääkäskijä Hannes Hyvönen ripotteli ottelun jälkeisessä haastattelussa tuhkaa yllensä – pettymys karsintasarjaan joutumisesta on kova. Peliitat on viime ajat saanut pelata melko stabiililla ja Pelicansin myötävaikutuksella ihan hyvälläkin kokoonpanolla, mutta tulostaululla tämä ei ole näkynyt.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Peliitat paransi viikolla otteitaan, ja haki henkeä nostattavan jatkoaikavoiton Kiekko-Vantaasta. Kiekko-Pojat jatkoi puolestaan todella vakuuttavia otteitaan nuijimalla KeuPan maan rakoon lukemin 6-1. Esitys lupaa hyvää tulevia play-offeja silmällä pitäen. Pohjois-Karjalan ylpeys on varmasti motivoitunut sarjakakkosen paikasta, joten löysäilyä ei ole odotettavissa tänäänkään.

Peliitoille tämä matsi on pakkopullaa, eikä olisi ihme jos joukkue ei laittaisi tänään ihan koko sieluaan likoon. Otetaan Kiekko-Pojille händäri kyytiin, ja puristellaan ottelun repeämistä vähintään kolmen maalin kotivoitoksi. Veto TurboVegasille, johon kannattaa nyt viimeistään tutustua tarjouksen myötä.