Bundesliiga la 09.04. klo 16:30

Bayern München - Augsburg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuinka käy Augsburgille ärsytetyn Bayernin vieraana?

Lauantaina vaisusti viikolla Mestarien liigassa esiintynyt Bayern München pääsee kotiviheriöllä hakemaan paluuta voittokantaan, kun vieraaksi saapuu Augsburg. Tasoero on valtava ja vaikka Bayernilta mahdollisesti on jonkin verran lepuutusta luvassa, tulee Augsburgilla olemaan vaikeuksia välttää kunnon murskatappio.

Viimeaikaiset onnistumiset antaa hieman toivoa vieraille. Putoamistaistelusta eroa on saatu kirittyä kuusi pistettä, kun viimeisistä viidestä kamppailusta on kertynyt peräti kolme voittoa ja yksi tasapeli. Piste Dortmundilta ja keskiviikkona voitto Mainzista olivat erittäin kovia suorituksia ottaen huomioon monesti erittäin ailahtelevan puolustuksen. Kokoonpanojen osalta hieman kysymysmerkki on, onko vieraiden paras maalintekijä Michael Gregoritsch täydessä pelikunnossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Bayern matkasi keskiviikkona Villarrealin vieraaksi ensimmäiseen osaan ja vaikka monet odotti otteluparista yksipuolista Bayernin suuntaan, oli esitys kaikkea muuta kuin vakuuttava. Bayernilla oli vaikeuksia päästä huippupaikoille ja suurin osa laukauksista päätyi joko blokkiin tai ohi maalista. Niin vain Bayern jäi nollille ja nyt maalihanoja lähdetään jälleen avaamaan tulevan viikon toista osaa varten. Bayernin laaja rosteri tarjoaa loistavan mahdollisuuden kierrättää tarvittaessa ja isossa kuvassa suuri plussa on, että Leon Goretzka ja todennäköisesti huilivuorossa oleva Alphonso Davies ovat jälleen pelikunnossa.

Bayern on nälkäinen tappion jäljiltä ja haluaa varmasti laittaa pelin pakettiin mahdollisimman pian. Kotona Bayern ei kuitenkaan tunnetusti himmaile ja vauhtiin päästessään illan päätteeksi taululla voi olla todella rumat lukemat. Vetojen osalta toivotaan Bayernille räväkkää starttia ja isketään lapulle -1,0 ensimmäiseen puoliaikaan. Jos puoliajalla Bayern on maalin johdossa, saadaan panos takaisin ja useamman maalin johtoasema tuo voiton.