Championship su 10.04. klo 17:00

Fulham - Coventry

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Fulhamin lento jatkuu!

Alkaa olla ajan kysymys, että Fulham varmistaa myös matemaattisesti nousunsa Valioliigaan. Joukkueen kausi on ollut upea, ja viikolla Mökkiläiset pönkittivät asemaansa vierasvoitolla Middlesborosta – ottelu, jossa Uhmapelaajat ottivat mukavan lunastuksen underilla. Lauantaina kylään saapuu Coventry, joka on tukevasti keskikastissa, eikä pudotuspeleihin pääsy näytä kovin todennäköiseltä.

Aleksandar Mitrovic teki Boroa vastaan kauden 38. Championship-maalinsa, mikä saa jopa Teemu Pukin pöljän Championship-kauden näyttämään vaatimattomalta. Serbihyökkääjä on siis tehnyt enemmän maaleja kuin esim. Barnsley tai Hull ovat joukkueena tehneet. Marco Silvan tavoite managerina on varmistaa joukkueensa valioliiganousu niin pian kuin mahdollista. Pitkään tähän ei varmaankaan enää mene.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Coventry on ollut yksi Championship-kauden piristysruiskeita, mutta viime aikoina ote on alkanut lipeämään, ja joukkue on valunut taulukossa alaspäin. Putoamisesta ei toki ole mitään vaaraa, mutta pian alkavat teoreettisetkin mahdollisuudet nousu-playoffseihin mennä, elleivät otteet parane. Niiden parantamiseen Craven Cottage on kenties hankalin mahdollinen paikka, vaikka hiljattain Huddersfield sieltä pisteet hakikin. Loukkaantumisista vieraita pitää rokottaa vähän.

Vetoihin kelpaa Fulham – korotusta kertoimeen otetaan spessuvedolla, että Fulham sekä johtaa ottelua puoliajalla että voitttaa ottelun. HT/FT on hyvä vetomuoto tämänkaltaisiin matseihin, ja pelistä on lupa odottaa viihdyttävää. Tästä mukaan siis!