Mestis ke 13.04. klo 18:30

FPS - KeuPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Raikkaat otteet jatkuvat game sevenissä!

FPS ja KeuPa ovat vieneet puolivälieränsä aina game seveniin asti. Pääsi tästä sarjasta jatkoon sitten kumpi tahansa, niin välierässä vastaan tuleva Kiekko-Espoo kiittelee sitä, että joukkueet ovat päättäneet ulosmitata toisistaan kaiken – espoolaiset kun selvittivät Kajaanin Hokin suoraan neljässä ottelussa.

Forssalaisten kausi on jo tähän mennessä ollut ennakoihin verrattuna täysosuma: joukkue sijoittui runkosarjassa neljänneksi, ja vaikkei kauden loppu ollut ihan vahvinta jaksoa, voi Asko Rantasen suojateille antaa puhtaat paperit. Pudotuspelisarjassa FPS meni jo 3-1 johtoon, mutta kaksi niukkaa 5-4 tappiota tarkoitti sitä, että forssalaisten historian ensimmäinen game seven on nyt tosiasia. Runkosarjan tapaan Karri Forsblom on ollut joukkueen syömähammas tehojen puolesta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

KeuPassa ratkaisijoita on riittänyt tasaisella rintamalla. Maalivahtipuolella kärsittiin suonenisku, kun Ilves paikkasi maalivahtiosastoaan ja kutsui Niko Parkkisen Tampereelle. Ottelusarja on ollut mielenkiintoinen ja kokonaisuudessaan tasainen, vaikka yksittäisissä otteluissa heittoja onkin tapahtunut. Kunnon play off -kiekkoa sarja on tarjonnut oikein isolla kädellä.

Luultavaa on, että joukkueet jatkavat aktiivisella otteella, eikä himmailua tulla näkemään, vaikka ottelun panokset nousevatkin uusiin sfääreihin. Betsipuolella otetaan overia, sillä kahdessa edellisessä ottelussa on nähty peräti yhdeksän maalia, ja viihdettä voi olla luvassa keskiviikkonakin.