La Liga ma 18.04. klo 22:00

Barcelona - Cádiz

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Xavin paatti joutui yllättäen merihätään! Onko Cádiz seuraava banaaninkuori?

Xavi on kohdannut Barcelonan peräsimessä ensimmäiset kunnon vastoinkäymisensä, sillä laulukuoro koitti torstaina Eurooppa-liigassa ja Pedri menetettiin sairastuvalle. Etäisyys Real Madridiin liigassa on edelleen turhan pitkä, joten loppukauden missio Barçalle on pitää kakkossija omissa hyppysissä ja selviytyä ensi kauden UCL:ään.

Maanantaina vastaan asettuva Cádiz taistelee putoamista vastaan, joten motivaatiot ovat kohdillaan. Voittamalla Camp Noulla Cádiz nousisi viivan päälle. Cádizin otteluohjelma on hankalahko loppukauden osalta ja torstaina Sergion suojatit kohtaavat kotona Athletic Bilbaon. Voi olla, että vieraat kierrättävät siis jonkin verran, koska torstaina on parempi sauma pisteille. Sergio joutuu pelaamaan tässä shakkia valtavilla panoksilla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FC Barcelona

@FCBarcelona
Free-kick lessons brought to you by Gavi 🤯


Ronald Araújo on kotijoukkueelta pelikiellossa ja Gerard Piqué, Ansu Fati, Sergi Roberto ja Samuel Umtiti Pedrin seurana lasaretissa. Cádizilta puuttuu keskikentältä pelikieltoa kärsivä Rubén Alcaraz sekä enemmän rotaatio-osastoon kuuluvat Isaac Carcelén, Florin Andone sekä Varazdat Haroyan.

Cádizin pelisapluunasta riippuen voimasuhteet voivat siis heittää rajustikin Barcelonan suuntaan vielä ennen ottelun alkua. La Xavineta on ollut kuitenkin pahassa pelillisessä ristiaallokossa kolme matsia peräjälkeen ja vaikeata voi tulla nytkin, jos Cádizilla on pelihousut jalassa. Barcelonan alakerrassa nähdään todennäköisesti Clément Lenglet – Eric García -kaksikko, joka ei herätä aivan valtavaa luottamusta. Otetaan näillä kertoimilla ja ennakkotunnelmilla pikkusijoitus BTTS:lle.