Veikkausliiga pe 29.04. klo 18:00

FC Inter - IFK Mariehamn

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Paluu Veritakselle!

Veritas-stadionin nurmi on pelikunnossa, joten tÀltÀkin osin Veikkausliigassa aletaan palaamaan normaaliin pÀivÀjÀrjestykseen. VielÀ kun saataisiin yleisöÀ katsomoon! SekÀ FC Inter ettÀ IFK Mariehamn plaanaavat myötÀtuulessa, joten senkin myötÀ luvassa on mukava kamppailu. Illan vieraat jopa ovat ilman tappiota tÀhÀn mennessÀ sarjapeleissÀ, mikÀ on viime kauden taaperrukseen melkoinen parannus.

FC Inter aiheutti Klubille melkoisen jĂ€rkytyksen haettuaan TöölöstĂ€ vieraspisteet numeroin 1-4. Turkulaisille onnistui ottelussa ylöspĂ€in kĂ€ytĂ€nnössĂ€ kaikki, eikĂ€ noista murskajaisista voi liian pitkĂ€lle vietyjĂ€ johtopÀÀtöksiĂ€ tehdĂ€ – Inter ei ole muutoin vakuuttanut tĂ€ysin millÀÀn osa-alueella. Henkisesti voitto oli kuitenkin varmasti iso. Poissaoloja illan isĂ€nnillĂ€ on kourallinen.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

FC Inter Turku

@FCInterTurku
đŸ””âš«ïž INTERVIBES 23.4.2022

HJK 1 - 4 FC INTER đŸ”„đŸ”„

#veikkausliiga #fcinterturku

Kolmen tasurin jatkoksi saarelaiset ottivat voiton AC Oulusta. IFK:n molemmat maalit syntyivÀt erikoistilanteista. Maaliodottamaa saarelaiset ovat alkukaudesta luoneet aika mukavasti, ja vastustajien paikkoja on pystytty torppaamaan kiitettÀvÀsti. TerveessÀ joukkueessa on mukavasti kisailua avauksen paikoista. KeskikentÀn konkari Mohammed Abubakari on joukkueen kenties tÀrkein osa pelinrakentelussa.

FC Inter nauttii Klubi-voitostaan pientÀ yliarvostusta, ja pieni vastapeli on tÀhÀn paikallaan. Colossus-vedoistaan tuttu Mr Green tarjoaa hyvÀÀ hintaa sille, ettÀ IFK Mariehamn poistuu merelle vÀhintÀÀn piste mukanaan. Kannattaa samalla ottaa tarjous talteen!