Suomen Cup ti 03.05. klo 18:00

KPV - VPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomen cupissa derbyhenkeÀ!

Tiistaina Suomen Cupissa on hulinapÀivÀ, kun otteluita tahkotaan perÀti viisitoista. KPV:n ja VPS:n cup-matsi siirrettiin keskiviikosta pÀivÀÀ aikaisemmaksi. Molemmilla joukkueilla on tÀysi ohjelma myös omissa sarjoissaan, joten viikkopeli tuo ylimÀÀrÀistÀ rasitusta, ja ainakin vaasalaisten leirissÀ on harkittu hieman miehistön kierrÀttÀmistÀkin.

KPV teki YkkösessĂ€ kauden avauksessaan suunnilleen kaikista paikoistaan maalin, mutta kahdessa seuraavassa matsissa ei maaleja ole syntynyt. Maaleja tekevĂ€ kĂ€rkipelaaja joukkueelta kyllĂ€ puuttuukin. Viikonloppuna JĂ€PSiĂ€ vastaan KPV pelasi vierasottelun hallissa – maaliton tasapeli on varmaankin molemmille reilu tulos. Cupissa Vepsu antaa KPV:lle kovan tasonmittauksen, kun vaasalaiset ovat pÀÀsseet maistamaan liigavauhtia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! đŸ”„đŸ”„

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

KPV Kokkola

@kpvedustus
Suomen Cupin 4.kierros pelataan tiistaina Kokkolassa ⚜

⚔ KPV – VPS
📍 Kokkolan KeskuskenttĂ€
🕐 Ti 3.5. klo 18:00

đŸŽŸïž Liput: Aikuinen 15 € (S-etu 13 €), alennusryhmĂ€t 10 €.

👋 Huom! Alle 15-vuotiaat ovat aina tervetulleita maksutta.

#meollaanveikot #kpv #kpvkokkola

Vauhti oli Kuopiossa liian kovaa, ja Vepsu ei perjantaina kyennyt hakemaan KuPSilta pisteitÀ. HyvÀn alun jÀlkeen alla on nyt Veikkausliigassa kolme tappiota. Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, sillÀ pelaajat ovat toisilleen tuttuja, ja talvella pelattiin vastakkain harjoituspeli, jossa VPS oli selkeÀsti parempi. VPS:n laajempi rinki on otteluruuhkassa tietysti etu.

Vetoihin lÀhtee, ettÀ molemmat joukkueet eivÀt onnistu maalinteossa (BTTS: No). KPV:n viimeistelyongelmat ovat ilmeisiÀ, ja liigatason puolustus voi olla ylitsepÀÀsemÀtön este. Yli kahden kerroin on hieman liikaa, ja tÀhÀn tartutaan.