NHL to 05.05. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Bostonia ei nöyryytetä toista kertaa putkeen

Carolina Hurricanesin ja Boston Bruinsin välinen pudotuspelisarja saa jatkoa ensi yönä. Ensimmäinen ottelu päättyi Carolinan 5-1 voittoon, mutta tällä kertaa odotamme paljon tasaisempaa kamppailua. Pelivalintamme on, että ottelussa tehdään alle 5,5 maalia sisältäen jatkoerät. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 3-2, 4-1 tai 2-1 lukemiin.

Ensimmäisessä matsissa Carolina oli poikkeuksellisen terävä maalipaikoissaan. Hurrikaanipaidat paukuttivat viisi kaappia, vaikka vetoja maalia kohti joukkue sai aikaiseksi vain 25 kappaletta. Bostonin puolustuspeli oli kaukana parhaasta tasostaan. Maalivahti Linus Ullmark saa myös pyyhkeitä. Ruotsalainen pelasi toisaalta hyvän runkosarjan, joten samanlaista huteraa esitystä ei kannata odottaa toista kertaa peräkkäin. Runkosarjassa hänen torjuntaprosenttinsa oli 91,50.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Boston on muutenkin yksi NHL:n parhaista puolustavista joukkueista. Patrice Bergeron ja Brad Marchand loistavat tilastoissa NHL:n parhaimpina puolustavina hyökkääjinä. Heiltäkin on lupa odottaa enemmän. Carolinan hyökkäys puolestaan ylisuoritti pahemman kerran. On hyvä muistaa, että runkosarjassa Carolina ei ollut lähelläkään NHL:n maalirikkaimpia joukkueita.

Sarjan ensimmäinen ottelu oli poikkeus, jossa Bostonilla moni asia meni pieleen ja Carolinalla puolestaan onnistui. Nyt odotamme paluuta normaaliin. Matsissa riittää varmasti runsaasti vauhtia, mutta tällä kertaa Bruins ei jää liikennevaloihin seisomaan käsijarrupohjassa. Kannattaa vielä katsoa viime matsin maalikooste ja muodostaa siitä oma mielipide. Sitten ei muuta kuin lappua täyttämään.