Veikkausliiga la 07.05. klo 17:00

Honka - Inter

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Inter-tähti Petteri Forsell on pelikiellossa! Helpolla ei pisteitä kotikentällään debytoivaa Honkaa vastaan irtoa

Honka on aloittanut kautensa positiivisesti, kun sillä on viiden ottelun jälkeen kasassa jo kymmenen pistettä. Nyt joukkue pääsee ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotikentälleen Tapiolassa jouduttuaan pelaamaan ensimmäiset kotikamppailunsa evakossa monen muun joukkueen tavoin. Inter on ottelua enemmän pelanneena pisteellä espoolaisia perässä ja yksi sen alkukauden tärkeimmistä palasista on pelikiellossa.

Petteri Forsell puuttuu pelikiellon vuoksi Interin kokoonpanossa, koska tämä lensi kahdella keltaisella kortilla ulos edellisessä ottelussa HJK:ta vastaan. Forsell on kiistatta ollut kovassa taistelussa maalein 0–1 helsinkiläisille taipuneen Interin tukipilareita etenkin hyökkäyspäässä. Menetys ei voi olla näkymättä, sillä sen verran kovan profiilin poissaolosta on kyse.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
Takaisin Tapiolaan!

Honka pelaa kauden ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 17.00 alkaen! Vastassa on FC Inter!

Ennakko ➡️ esporthonka.com/paluu-kotikent…

Liput otteluun! ➡️ esporthonka.com/liput/

📸: Juhani Järvenpää

#MeOllaanHonka #Veikkausliiga

Interin projekti uudella joukkueella ja valmennuksella on alussa ja ensimmäisissä otteluissa on nähty hieman kaksijakoisia otteita, mistä kertovat myös tulokset. Kolme voittoa ja yhtä monta tappiota kärsinyt ryhmä on selvä altavastaaja kertoimissa Hongan vieraana, mutta pelillisesti ottelusta voi muodostua tasainenkin. Nähtäväksi jää, jääkö Benjamin Källman nyt hyökkäyspäässä liian yksinäiseksi, kun Forsell puuttuu.

Honka on osoittanut kauden alkumetreillä, että se ei ole mikään pilipalijoukkue. Vesa Vasara on luotsannut ryhmää pitkään ja viime kauden mahalaskun jälkeen ryhmä halajaa takaisin kamppailemaan hyvistä sijoituksista. Interiä vastaan Honka pystynee kotonaan rytmittämään mukavasti pelin kulkua ja alakerran jatkaessa totutulla tasolla maalinteosta ei tule helppoa vieraille. Kysymys kuuluukin, pystyykö Honka löytämään tehonsa potentiaalista, mutta yhä uomiaan hakevaa Inter-alakertaa vastaan? Pelivalintana eniten kiinnostaa alle 2,5 maalia -kohde.