CS to 19.05. klo 17:30

FaZe - NIP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö karrigan jälleen ilman Major-pokaalia?

PGL Major Antwerp alkaa lähestyä huipennustaan. Edessä on neljän päivän pudotuspelit, jonka päätteeksi sunnuntaina kruunataan Majorien voittaja. Matka finaaleihin alkaa kuitenkin puolivälieristä, joissa kaikki kahdeksan joukkuetta saavat äärimmäisen kovan vastuksen. Marginaalit ovat tällä hetkellä todella pieniä, jonka vuoksi kertoimista löytyy paljonkin pelattavaa.

Kärkijoukkueiden väliset erot ovat tällä hetkellä niin minimaalisia, että on rehellisesti vaikea veikata edes näistä kahdeksasta joukkueesta, kuka pystyy Majorit voittamaan. Tottakai on helppoa huutaa, että FaZe ja NAVI kohtaavat finaalissa, kun joukkueet ovat ne suurimmat nimet kahdeksan joukosta. Mukana on kuitenkin todella yllätysvahvoja jengejä, ja yllätykset eivät ole vielä loppuneet.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

NIP ja FaZe kohtaavat Majorien ensimmäisessä puolivälieräottelussa. Ottelussa vielä ilman Major-voittoa pelaavan Finn “karrigan” Andersenin joukot lähtevät kertoimien valossa suuren ennakkosuosikin roolissa raivaamaan tietä kohti finaalia.

Vastassa FaZe:lla on ehkäpä viime aikojen kovatasoisin NIP:n linari, mitä on nähty. Fredrik “REZ” Sternerin ja Ludvig “Brollan” Brolinin muodostama rifle-duo pystyy matchaamaan täysin FaZe:n Russel “Twistzz” Van Dulkenia ja Robin “ropz” Koolia vastaan. NIP:n takana häärii äärimmäisen fiksu ja idearikas Björn “THREAT” Pers, joka varmasti saa yhdessä valmentajan ja Hampus “hampus” Poserin kanssa valmisteltua NIP:n taistelukuntoon. Tukholmassa ei onnistanut, mutta ehkäpä nyt?

⭐️Tomorrow is the big day!🔥

🏆PGL CS:GO Major Antwerp🇧🇪 2022 Playoffs are almost here.

🏟️Welcome to Sportpaleis, the house of Counter-Strike for the next 4 days.

#PGLMajor