CS ti 31.05. klo 19:00

Complexity - NIP

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Complexityn taso niin verkkainen, ettei joukkue pystynyt haastamaan edes valmentajansa kanssa pelannutta MIBR:ä

IEM Dallas jatkuu tiistaina. Encore ja Movistar Riders ovat jo tippuneet turnauksesta ulos, kun puolestaan FaZe ja ENCE ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Tiistaina selvitetään B-lohkon kaksi varmaa jatkajaa sekä B-lohkosta tippuvat ensimmäiset joukkueet.

Päivän aloittaa ruotsalaisjoukkue NIP sekä Complexity, kun joukkueet kohtaavat paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, mikä alkaa klo: 19:00 Suomen aikaa. Complexity on järjettömän suuri altavastaaja, mutta täysin ansaitusti. Joukkue ei ole saanut mitään aikaiseksi eikä pystynyt avausottelussaan voittamaan edes valmentajansa kanssa pelannutta MIBR:ä. MIBR kutsuttiin turnaukseen parin päivän aikataululla, kun Heroic joutui sairastapauksien vuoksi perumaan. Complexity on tuhoon tuomittu.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka NIP pelaakin turnauksessa varapelaajan kanssa, kun Hampus “hampus” Poser on sivussa, on joukkue silti selvästi kilpailullisempi, kuin Complexity. NIP:llä on rosterissaan äärimmäisen tasokkaat rifle-pelaajat, joiden avulla Complexitystä ei pitäisi olla kovinkaan paljoa haastetta.

Complexityn ainoa “hyvä” kartta on Nuke, missä joukkue itseasiassa koki edellispäivänkin selkäsaunan MIBR:ä vastaan. Koko joukkue on rehellisesti sen verran pohjalla, että on vaikea nähä, että joukkue ottaisi karttaakaan NIP:ltä. NIP:ltä ei heikkoja karttoja löydy, ja joukkueen varapelaajan Erik “ztr” Gustafssonin on suhteellisen helppo asettua hampuksen saappaisiin, kun takana on koko joukkueen sekä valmennuskaksikon tuki.

NIP CS

@NIPCS
He's back! @ztrcss joins the boys in #IEM Dallas as @hampuscsgo is unfortunately out due to illness.

We are looking forward to seeing the Young Ninjas Captain back in action. #GONINJAS