CS ke 01.06. klo 19:00

NIP - Cloud9

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cloud9:n tasoitukselle loistokerrointa – hampuksen impacit liian suuri

IEM Dallas jatkuu lohkovaiheen viimeisillä otteluilla keskiviikkona. Vuorossa ensimmäisenä on ruotsalaisjoukkue NIP:n sekä venäläisjoukkue Cloud9:n välinen ottelu, jonka voittaja etenee alemman bracketin finaaliin. Kyseisestä finaalista on tarjolla yksi paikka puolivälieriin, joka tarkoittaa sitä, että tämän ottelun häviäjä tippuu valitettavasti turnauksesta ulos.

Cloud9 on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki ottelun voittajaksi. Vaikka joukkueella on viime aikoina ollut hieman vaikeuksia yhteispelin sekä taktisen pelaamisen kanssa, ei joukkueen pitäisi kuitenkaan onnistua häviämään ilman pelin sisäistä johtajaa pelaavaa NIP:ä vastaan. NIP:ltä uupuu kokoonpanosta rosterin tärkein palanen niin suorituskyvyn, kuin johtamisenkin kannalta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

NIP tulee ottelussa poistamaan Dust 2:n, joka on ainut kartta, missä C9 on ollut todella suurissa vaikeuksissa. Kyseinen kartta on kuitenkin NIP:n vakipoisto. C9 poistaa varmastikin oman vakipoistonsa Nuken, jolloin joukkue saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon tai Miragen. NIP tähtää oman karttavalintansa varmastikin Ancientiin tai Infernoon. Kummassakaan kartassa on vaikea nähdä Ninjoja voittajina, sillä joukkueen puuttuvan IGL:n Hampus “hampus” Poserin impacti molemmissa on aivan liian suuri.

Cloud9:n tasoitukselle saa muutamilta bookeilta yli 2,60 -kerrointa, joihin kannattaa tarttua kiinni. Esimerkiksi Pinnaclella kyseinen kerroin on vain hieman yli 2,30.

Intel® Extreme Masters

@IEM
It's been another long day here at #IEM Dallas! 😴

Check out the Group Stage bracket below to see how the tournament is progressing! 👇