Ykkönen su 12.06. klo 18:30

Jaro - Gnistan

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako Jaro taaperrustaan?

Ei taida olla ihan ensimmÀinen kerta, kun Jaro lÀhtee sarjaan suurin toivein, ja tilanne nÀyttÀÀ jo ennen sarjan puolivÀliÀ toivottomalta. Jeppiksen pojat ovat kerÀnneet tÀhÀn mennessÀ keskimÀÀrin pisteen per ottelu, ja alla on kolmen ottelun tappioputki. Paljon mukavammin menee Gnistanilla, joka kerÀÀ pisteitÀ sarjan kÀrjen tahtiin: voitto Pietarsaaressa siivittÀisi KipinÀn jo Tepsin vanaveteen.

Pohjanmaan derbyssĂ€ Jaro otti kuonoonsa KPV:ltĂ€ niukasti – takaiskumaali tuli löysĂ€llĂ€ laukauksella vasta lisĂ€ajalla. Vaisu esitys jĂ€i kaivelemaan kannattajia, ja puheet valmentaja Jimmy Warghin potkuista alkavat pikku hiljaa voimistumaan. Loukkaantumisia Jarolla on muutamia, mutta viime ottelussa kolhuja saaneet Emile Paul Tendeng sekĂ€ Frankline Okoye taitavat toipua sunnuntaiksi pelikuntoon.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Gnistanilla on hurja maaliero, mutta tÀytyy huomioida ettÀ joukkueen kahdestakymmenestÀ maalista valtaosa tehtiin JÀPSiÀ sekÀ PEPOa vastaan. JÀlkimmÀinen sinnitteli viime viikonloppuna lÀhes koko ensimmÀisen jakson, mutta jÀlkimmÀisellÀ puoliskolla Gnistanin ylivoima kÀvi kouriintuntuvasti selvÀksi. OulunkylÀn ylpeyden kollektiivinen tekeminen on hyvÀllÀ tasolla, ja joukkueella on evÀitÀ sarjassa hyvÀÀn sijoitukseen. Vierailla Tommi JÀntti palaa kokoonpanoon.

Vetoihin otetaan pieni siivu underia. Molemmilla on laadukkaat jengit, eikÀ mitÀÀn repeÀmisiÀ vÀlttÀmÀttÀ ole nyt nÀköpiirissÀ. IsÀntien on lÀhdettÀvÀ hakemaan tulosta kÀrsivÀllisellÀ pelillÀ, ja selvitettÀvÀ vieraiden prÀssi. TÀhÀn kelpaa peruspeli underiin, joka otetaan TurboVegasilta.