Suomen Cup ti 28.06. klo 18:30

FC Lahti - JäPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tuoko uusi valmentaja ryhtiä FC Lahden konttaamiseen?

Suomen Cup on puolivälierävaiheessa ja FC Lahti on yhä mukana. Tämä varmasti tuottaa isännille pientä iloa todella synkeän Veikkausliiga-kauden keskelle. Kun ollaan rehellisiä, mikään ei kuitenkaan enää yllättäisi lahtelaisten suhteen. Tuore päävalmentaja voi toki tuoda pientä nostetta isäntien näkökulmasta. JäPS pudotti edellisellä kierroksella jatkosta AC Oulun ja Ykkösessä on kulkenut hämmästyttävän hyvin.

Voisi olettaa, että Mikko Mannila tuo jotain nostetta lahtelaisten tekemiseen. Esimerkiksi RoPSia urallaan luotsanneelle valmentajalle JäPS-ottelu on debyytti Lahden peräsimessä. Urakkaa riittää, sillä joukkue on Veikkausliigassa viimeistä edellisellä sijalla ja pisteitä on kertynyt vaivaiset yhdeksän kappaletta 12 ottelussa. Viime viikolla joukkue konttasi Interiä vastaan vieraissa 5–1-tappioon, mikä oli viimeinen niitti Ilir Zenelin potkuille. Tämä oli tietysti roikkunut ilmassa jo pidempään.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

JäPSin lähtökohdat tulevaan kamppailuun ovat jokseenkin erilaiset, sillä se on esiintynyt Ykkösessä erinomaisesti sarjanousijana. Materiaaliero Veikkausliiga-joukkueisiin on kuitenkin merkittävä, mutta edellisellä kierroksella ryhmä näytti, että se pystyy haastamaan kovempiakin nippuja. Esimerkiksi HJK:n hiljattain voittanut AC Oulu lähti järvenpääläisten käsittelyssä laulukuoroon.

FC Lahti

@FCLahti1996
🤝 Mikko Mannila on FC Lahden uusi päävalmentaja

Sopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023, sekä option kaudesta 2024.

Sopimusuutiseen: bit.ly/3A6WkVU

#FCLahti #Veikkausliiga #Lahti

On kiinnostavaa nähdä, millaisen kokoonpanon Mannila debyytissään marssittaa kehiin. Täysin ykkösmiehistöllään joukkue tuskin otteluun tulee, sillä heti lauantaina on edessä tärkeä, mutta äärimmäisen haastava kotikamppailu nimenomaan Interiä vastaan. Lahden puolustuspää on vuotanut tällä kaudella todella pahasti – Veikkausliigassa joukkue on imuroinut maaleja omiin peräti kahden maalin ottelukohtaisella keskiarvolla.

Pelivalinnaksi kelpaa molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa -kohde. JäPS saa takuuvarmasti omat paikkansa, mutta sen olisi pelattava suorastaan maaginen ottelu omissa, jos se mielisi isännän pitää nollilla. Avaa tästä pelitili TurboVegasille ja löydät parhaat kohdevalikoimat sekä kertsit Suomen Cupiin!