Veikkausliiga la 02.07. klo 18:00

FC Lahti - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

FC Inter menetti hyökkääjätähtensä! Näkyykö Benjamin Källmanin lähtö heti tuloksissa?

Valmentajaansa edellisviikonlopun turpasaunan jälkeen vaihtaneen FC Lahden mahdollisuus ottaa revanssi Interistä tulee heti lauantaina. Joukkue pelasi tiistaina vahvan kamppailun Suomen Cupissa JäPSiä vastaan, mutta myös vierailija on jo yhden cup-matsin tällä viikolla pelannut. Turkulaisjoukkue eteni pitkän kaavan kautta jatkoon HJK:ta vastaan.

FC Lahti on pelannut surkean alkukauden ja edellisviikonlopun jälkeen seurajohto teki omat liikkeensä potkimalla Ilir Zenelin pihalle ja pestaamalla uudeksi päävalmentajaksi entise RoPS-luotsin Mikko Mannilan. Urakka uudessa pestissä käynnistyi miehen osalta melko vahvasti, kun isäntä nappasi jatkopaikan Suomen Cupissa JäPSiä vastaan. Inter on lahtelaisille jättimäinen haaste, mistä saatiin osviittaa Turussa viikkoa takaperin, kun nälkäinen isäntä vei Veritasilla pelatun ottelun nimiinsä murskaavasti 5–1-lukemin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FC Inter Turku

@FCInterTurku
PELIPÄIVÄ! 🔥

FC Lahti - FC Inter
klo 18.00 Lahden Stadionilla

📺Katso matsi ruudusta!

#fcinterturku #veikkausliiga

Paljon on ehtinyt tapahtua viikon aikana. Missä Lahti on ehtinyt vaihtaa valmentajaansa, on takavuosien Veikkausliiga-maalikuningas Benjamin Källman jättänyt Turun taakseen. Petteri Forsellin kanssa yhden koko pääsarjan kovimmista tehoduoista muodostaneen hyökkääjän menetys on kova paikka Interille ja se voi näkyä hieman tekemisessä. Toki joukkueella on edelleen ratkaisuvoimaa, mutta esimerkiksi viime viikkoon verrattuna tärkeä palanen on poissa.

Mannilan Lahti on selvästi paremmin organisoitu ryhmä, kun miettii sitä mitä joukkue on alkukaudella ollut. Inter-ottelussa avain onneen on nimenomaan puolustuspelaamisen onnistumisessa, mitä toki omalta osaltaaan helpottaa Källmanin lähtö. Pelivalinnaksi kohtaamiseen maistuu, että vierailija onnistuu maalinteossa korkeintaan kahdesti.(Inter alle 1,5 maalia). Avaa pelitili Sportazalle tästä ja paina puita uuniin!