Veikkausliiga su 10.07. klo 16:00

KuPS - FC Lahti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KuPS kierrÀttÀÀ kotiottelussa!

Veikkausliigaa johtavalla KuPSilla on hĂ€rkĂ€viikot meneillÀÀn: kotimaisten otteluiden lisĂ€ksi joukkue on aloittanut myös Konferenssiliigan karsinnat. NĂ€itĂ€ aikoja varten joukkueessa pitÀÀ olla leveyttĂ€, ja pelaajien kuntopohjan ja palautumisen pitÀÀ olla kunnossa. FC Lahti pyrkii valmentajanvaihdon jĂ€lkeen uuteen nousuun, eikĂ€ alku nĂ€ytĂ€ ollenkaan hassumalta – parannuspotentiaalia kyllĂ€ on.

KuPSilla on alla kova viikko. Klubia vastaan kuopiolaiset niistivÀt vieraspisteen, ja viikolla kaatui Konferenssiliigassa georgialainen Dila Gori lukemin 2-0. Ottelu oli pitkiÀ aikoja suhteellisen tasainen, mutta KuPS löysi georgialaisten puolustuksessa tilat, ja teki jatkoa ajatellen todella tÀrkeÀn maalin aivan varsinaisen peliajan lopussa. Sunnuntain ottelussa Simo Valakarin voisi olettaa kierrÀttÀvÀn kokoonpanoa jonkun verran. Tosin penkiltÀkin löytyy laatua ja nÀlkÀisiÀ pelaajia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! đŸ”„đŸ”„

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
đŸ’›đŸ–€ TIM VÄYRYNEN!

⭐ KuPS-hyökkÀÀjĂ€ iski eilen huipputĂ€rkeĂ€n 2-0 maalin rangaistuspotkusta.

đŸ“ș Saimme kĂ€siimme huippulaatuisen tallenteen, josta Timin osumaa kelpaa ihastella!

#KuPS #UECLfi #Banzai

Lahdessa kyllÀstyttiin Kuhnurien taaperrukseen, ja Ilir Zeneli sai kalossinkuvan persauksiinsa. Tilalle tullut Mikko Mannila on luotsannut joukkueen voittoon sekÀ Suomen Cupissa ettÀ Veikkausliigassa. Revanssi FC InteristÀ oli joukkueelle varmasti makea, sillÀ rökÀletappioon juuri Interille loppui Zenelin luottamus. Alan Henrique on pelikiellossa, ja Pyry Lampinen sekÀ Arttu Heinonen loukkaantuneina.

TÀhÀn otteluun otetaan hieman kantaa vÀhÀmaalisuuden puolesta. FC Lahti on parantamassa, eikÀ KuPS vÀlttÀmÀttÀ tosiaan rasita parhaimpia voimiaan ainakaan tÀyttÀ aikaa. SiispÀ perusbetsiÀ underiin tÀllÀ kertaa.