Allsvenskan ma 11.07. klo 20:00

Helsingborg - Djurgården

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Djurgården marssii sarjajumbon vieraaksi huippuvireessä, eikä yllätyksiä ole tiedossa

Djurgården on tullut takaisin pelitauolta kovalla ilmeellä, kun se on kaatanut sekä Sundsvallin että paikallisvastustajansa Hammarbyn. Tukholman derbyn voitto tuli tärkeään paikkaan ja vierailija nousi sen myötä jo paikallisvastustajiensa ohi sarjan kakkospaikalle. Helsingborgin miehistössä ei ole samanlaista laatua kuin vierailla ja tämä on sarjataulukon ääripäiden taistelu. Pelillisesti isäntä on ehkä ollut hieman tuloksiaan parempi, mutta sillä ei ole lopputuleman kannalta juurikaan merkitystä.

Helsingborg pelasi edellisessä kotikamppailussaan 1–1-tasapelin Kalmaria vastaan, mikä katkaisi joukkueen viiden ottelun tappioputken. Pistejako oli todella lähellä myös Malmössa, jossa joukkue pelasi erinomaisen ottelun heti kesätauon jälkeen. Lopulta Skånen derby meni myös tällä kerralla jättiläisten nimiin, mutta lupauksia herättävää oli kuitenkin helsingborgilaisten tekeminen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Djurgården Fotboll

@DIF_Fotboll
Truppen till morgondagens bortamatch mot Helsingborgs IF

INFÖR på DIF.se

Djurgården on kuitenkin ehkä sarjan kovin joukkue tällä hetkellä ja joukkueen kuntokäyrä osoittaa rankasti ylöspäin. Häcken on sarjan kärjessä ainoastaan kivenheiton päässä tukholmalaisista, eikä olisi yllätys, vaikka Kim Bergstrandin miehistö olisi pian piikkipaikalla. Joukkueen pelaajatilanne on erinomainen ja lähes parhaalla miehistöllään se pääsee myös ottelussa Helsingborgia vastaan liikenteeseen.

Sarjajumbolle on tiedossa todella suuria vaikeuksia viimeaikaisista pyristelyistä huolimatta. Viidessä edellisessä ottelussaan joukkue on onnistunut tekemään maaleja keskimäärin ainoastaan yhden per ottelu, mutta omissa on kolissut peräti 11 kertaa. Djurgården on vakuuttanut paitsi pelillisesti myös tuloksellisesti – kuntokärki on kerännyt edellä mainitulla otannalla eniten pisteitä koko sarjassa ja mättänyt peräti 14 maalia. Betsien kannalta vierasvoitto tuntuu melko turvalliselta valinnalta tähän. Olisi iso shokki, jos sarjajumboa vastaan putoaisi huippukunnossa pinnoja – edes vieraissa. Ota betsi kiinni Sportazalla tästä.