UHMAPELAAJAT la 23.07. klo 22:00

Ranska W - Hollanti W

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ranska on liian vahva Hollannille!

Naisten EM-kisoissa neljäs välieräjoukkue ratkaistaan Ranskan ja Hollannin välisessä ottelussa. Tunnelma siis tihenee, kun kisoissa väki vähenee. Hollanti voitti Euroopan mestaruuden viisi vuotta sitten ja puolustaa titteliään, mutta totuuden nimissä tässä matsissa hollantilaisilla on Ranskalle riittämistä – sen verran vakuuttavaa menoa Les Bleues on esittänyt kisoissa.

Ranska oli varmistanut jatkopaikkansa jo kahden lohko-ottelun jälkeen, joten viimeisessä ottelussa Islantia vastaan harjoitettiin jonkun verran kierrätystä. Niinpä tasapeliin Islantia vastaan ei kannata ylireagoida. Tätä ennen ranskalaiset ovat vakuuttaneet sekä fysiikallaan, taidollaan että taktisella osaamisellaan. Esitykset sekä Italiaa että Belgiaa vastaan olivat julmetun kovia, vaikka numerot jäivät jälkimmäistä vastaan tiukoiksi. Poissa on Belgiaa vastaan loukkaantunut Marie-Antoinette Katoto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Myös Hollanti vei omassa alkulohkossaan seitsemän pistettä, mutta Ruotsia vastaan ei olisi ansaittu pisteitä. Tuloksellisesti alkulohko sujui hyvin, mutta tämänhetkinen Hollanti ei ole yhtä vahva joukkue kuin maanosan parhaat yhdistelmät. Sveitsi kaatui pelitapahtumiin nähden liiankin isoin numeroin – mutta puolivälieriin vastus kovenee oleellisesti. Hollantilaiset saanevat Vivianne Miedeman takaisin koronakaranteenista.

UEFA Women's EURO

@WEURO
Another fast start for Les Bleues ⚡️

#WEURO2022 | #FRA

Ranska on joukkueista selkeästi vahvempi, ja normaaliesityksellä se on velvoitettu menemään jatkoon. Suora voitto toteutuu Hollantia vastaan sen verran usein, että tästä päästään lyömään reippaahko veto. Sportazan kerroin on markkinoiden parhaimmistoa, joten sinne siis!!!