Valioliiga la 06.08. klo 14:30

Fulham - Liverpool

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liverpool tekee sarjanousijasta lauantaina hakkelusta!

Valioliigan hissijoukkueeksikin profiloitunut Fulham saa heti ensimmäisellä kierroksella lähes pahimman mahdollisen vastustajan, kun Liverpool tekee reissun Craven Cottagelle. Liverpool pelasi kauden ensimmäisen tosipelinsä jo viime viikonloppuna Community Shieldissä Manchester Cityä vastaan ja tuosta napattiin kauden ensimmäinen pysti palkintokaappiin.

Marco Silva on naarannut off-seasonilla Thames-joen varrelle liudan tekijämiehiä, mutta näistä osa on vielä lähtötelineissä. Fulham-kannattajien katseet kohdistuvatkin Aleksandar Mitroviciin, jonka ympärille joukkue on tällä kertaa rakennettu, poiketen Scott Parkerin pieleen menneestä yrityksestä pari vuotta sitten. Mitrovic latoi viime kaudella huimat 43 kaappia Mestaruussarjassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Liverpoolin siirtokesä oli ja on ollut varsin mielenkiintoinen. Sadio Mané jatkoi matkaansa Bayern Müncheniin ja Benficasta tuli tilalle jännittävä prospekti Darwin Núñez, joka osui jo Manchester Cityäkin vastaan. Joukkueen runko on pysynyt lopulta kuitenkin viime kaudesta melko identtisenä, joten uusia temppuja ei Jürgen Kloppin tarvitse suojateilleen opettaa.

Poissaoloista tiedetään se, että Joe Bryan ja Harry Wilson missaavat matsin mökkiläisiltä. Nathaniel Chalobahin pelikunto selviää lähempänä ottelun alkua. Kloppin rosteri on kohtalaisessa jamassa. Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, Diogo Jota ja Caoimhin Kelleher ovat kuitenkin loukkaantuneiden kirjoissa. Kostas Tsimikas, Naby Keïta ja Ibrahima Konaté ovat kysymysmerkkejä.


Mitä lapulle? Liverpool taistelee tälläkin kaudella kaikista jaossa olevista pokaaleista ja luokkaero sarjan alakastiin verrattuna on jäätävä. Fulhamin riveissä on muutama mielenkiintoinen uusi tuttavuus, mutta lauantain vieraista jäädään silti vertailussa pahasti jälkeen. Kaiken järjen mukaan Pool nappaa helpot avauspisteet Lontoosta, joten kupongille lähtee Liverpool -1,5. Otetaan panostuksen suhteen kuitenkin rauhassa – kausi on vasta alussa ja kompurointeja on agendalla jättiläisillekin.