Kakkonen su 07.08. klo 19:00

Ilves/2 - Ilves-Kissat

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampereen paikallisessa maaleja luvassa!

Ilveksen kakkosjoukkue on Kakkosen B-lohkossa vaikeuksissa, vaikka viikolla onnistui täydet pisteet niistämäänkin. Tasokkaassa lohkossa joukkue on toiseksi viimeisenä, ja pisteet olisivat nyt enemmän kuin tarpeen. Ennen kauden alkua Ilves-Kissat vaikutti sangen vähäveriseltä porukalta, mutta onnistuneet täsmävahvistukset ovat siivittäneet joukkueen lohkon kärkipäähän. Jopa Ykköseen noususta on puhuttu, mikä kuulostaa jo hurjalta spekulaatiolta. Paikallispelissä ei ole kotietua, sillä molemmat joukkueet pelaavat ottelunsa Kaupissa.

Ilves/2 pelasi muutaman päivän sisään kahdesti EPS:ää vastaan. Vieraissa tuli selkeästi kuonoon, ja kotonakin tamperelaiset olivat avausjaksolla purjeessa. Toisella jaksolla Ilves sai käännettyä pelin nimiinsä kovan työn kautta – prässi puri oikeassa paikassa, ja tärkeät pisteet jäivät Tampereelle. Otteet kuitenkin ailahtelevat ja keltavihreiden alakerralle sattuu välillä ikäviä haksahduksia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilves-Kissat puolusti Honkaa vastaan hyvin, ja piti nollat – mikä on tämän kauden mittakaavassa hyvä suoritus. Kissojen matsit ovat olleet todella viihdyttäviä, sillä tulivoimaa joukkueella on, mutta puolustus ei aina ole ollut samalla tasolla. Tähän otteluun lisäksi maalivahtiosastolla sekä keskikentän pohjalla on hieman loukkaantumishuolia, joten aivan parhaassa tilanteessa ei Ilves-Kissat matsiin pääse.

Tältä pohjalta otetaan overia pönttöön, vaikka totals-raja onkin korkea. Maaliodottamaa on kuitenkin sen verran, että betsikynnys ylittyy. Molemmille joukkueille on tehty keskimäärin lähes kaksi maalia per ottelu. Topit tähän matsiin löytyvät Pinnaclelta, joka on itsestäänselvyys joka pojan ja tytön betsisalkussa.