Konferenssiliiga to 11.08. klo 22:00

Young Boys - KuPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuopiolaisten jatkosauma on kirjaimellisesti seitinohut! Nähdäänkö Bernissä hidastempoinen matsi?

KuPS on lähes mahdottoman tehtävän edessä torstaina Konferenssiliigassa. Viime viikolla Turussa pelattu ensimmäinen ottelu Young Boysia vastaan päättyi sveitsiläisten hyväksi 0-2 ja pelillisesti kuopiolaisilla ei ollut juurikaan mitään palaa tasokkaan vihulaisen edessä. Nyt pelataan Bernissä Young Boysin nimekkäällä Wankdorf-stadionilla eikä sveitsiläisten lipsahdukselle uskalla antaa isoa prosenttilukua.

Viime kauden Union Berlin-pariin peilaten toisen osaottelun lähtöasetelma on kuitenkin siinä mielessä eri, että kahden maalin johtoasema ei ole vielä turvallinen, joten Young Boys ei voi matsia heittää sentään täysin lekkeriksi. Loukkaantumistilanne ei salli kotijoukkueen lähtevän aivan parhaaalla avarillaan – ei se toki muutenkaan todennäköistä olisi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 HUOMENNA ON EUROPELIPÄIVÄ!

🇨🇭 BSC Young Boys - KuPS 🇫🇮
🏟️ Stadion Wankdorf | Bern
⏰ 21.00 (Suomen aikaa)

#KuPS #UECLfi #Veikkausliiga #Banzai


Young Boysin lasaretti koostuu seuraavista ukoista: Leandro Zbinden, Sandro Lauper, Fabian Lustenberger, Ulisses Garcia, Kevin Rüegg, Filip Ugrinic, Christian Fassnacht sekä viikonloppuna loukkaantunut Loris Benito, joka saattaa tosin olla torstaina jo kehissä. KuPS on näillä näkymin liikkeellä vahvalla kokoonpanolla, mutta Joona Veteli jatkaa vielä sairastuvalla.

Molemmilla joukkueilla on tulossa tärkeitä liigapelejä, joihin molemmat todennäköisesti jo osittain valmistautuvat. Jos kumpikaan ei tule kick-offiin aivan sata lasissa, on realistista odottaa ottelun tempon jäävän matalaksi tai hiipuvan edes toisella puolikkaalla. Maaleitta tuskin jäädään, mutta näistä lähtökohdista under 3 riittää vedoille asti. Tasan kolmella maalilla panos palautuu.