Ykkönen la 13.08. klo 17:00

EIF - PIF

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomenruotsalainen derby Tammisaaressa – vedot Eiffille!

Lauantaina Ykkösessä on suomenruotsalainen derby, kun tammisaarelainen EIF saa vieraakseen Pargas IF:n. Molemmat ovat tällä hetkellä sarjataulukon puolenvälin huonommalla puolella, ja sinne jääminen olisi ainakin EIF:fille paha pettymys. Sarjaan pienimmällä budjetilla lähteneen Piffin jumbotila sen sijaan ei ole isokaan järkytys.

EIF:in kohtalona on ollut kovista pelaajista luopuminen. Maalitykki Adam Larsson menetettiin jo aikaisemmin ulkomaille, ja nyt siirtyi nuori puolustaja Oliver Pettersson Klubiin. Pisteet ovat tammisaarelaisille kalliita, sillä kisa top 6 -paikasta on tällä hetkellä todella kova, ja sarjajumboa vastaan on varmasti budjetoitu kolme pistettä. MP:tä vastaan EIF menetti voiton hieman ennen täyttä aikaa, kun isännät saivat hieman hölmöstä rikkeestä pilkun.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

PIF on ottanut kahdessa viime ottelussa selkeästi kuonoonsa JäPSiltä ja KTP:ltä. Joukkueessa on pari ihan ok pelaajaa, mutta yleisesti ottaen perustaso ei aivan riitä Ykköseen. Joukkueet kohtasivat pari kuukautta takaperin Paraisilla, ja PIF johti ottelua puoliajalla. EIF rymisteli toisella jaksolla perusluokallaan ohi, ja PIF on varsinkin vieraissa selkeä altavastaaja tammisaarelaisia vastaan.

Asenteen pitää kyllä olla isännillä kunnossa, tai voi käydä kylmätkin. Vedoissa lähdetään kuitenkin ottamaan kantaa isäntien vähintään kahden maalin voitosta. Piffin alakerta ei ole tiiviimmästä päästä, ja EIF on luokaltaan edellä. Tässä on mukavaa valueta ilmassa, mutta vetoihin lähdetään peruspanoksella. EIF nimittäin ailahtelee jonkun verran.