Valioliiga su 14.08. klo 16:00

Nottingham Forest - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

West Ham matkaa sarjanousijan vieraaksi repaleisena – ykköstykki saattaa olla sivussa!

Uhmapelaajat haistaa tässä kamppalussa Nottingam Forestin sauman! Vierailla on useampia loukaantumishuolia ja yksi suurimmista maalivahtiosastolla. Isäntä hävisi sarja-avauksessaan Newcastlea vastaan, mutta sillä on hyvät valmiudet yllättää edellisten sesonkien sensaatiojoukkue. West Ham hävisi niin ikään oman avauskamppailunsa tällä Valioliiga-kaudella.

West Hamin päävalmentaja David Moyes joutuu vieraskamppailuun Nottinghamia vastaan vähintäänkin arveluttavalla miehistöllä. Ainakin Nayef Aguerd sekä Angelo Ogbonna ovat sivussa, mutta kysymysmerkit eivät pääty tähän. Ykkösmaalivahti Lukasz Fabianskin kuntoa aprikoitiin jo ennen kautta ja vierailija joutui vaihtamaan kassariaan kesken 0–2-numeroin päättyneen Manchester City -matsin. Tilalle tulleen Alphonso Areolan pelituntuma on pieni kysymysmerkki ja mitä todennäköisimmin tämä saa avausvastuun Nottinghamissa,’

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lisääksi West Ham saattaa joutua otteluun ilman ykköshyökkääjäänsä Michail Antoniota sekä vahvasti hyökkäyksiä tukevaa kelpoviimeistelijää Craig Dawsonia. Huolenaiheita piisaa siis kerrakseen! Yksi isäntien varmoista poissaolijoista on puolestaan Omar Richards, jonka kuntoutuminen ottaa vielä aikansa. Ryan Yates ei niin ikään ole vielä pelikunnossa ja Steve Cookilla on pieniä ongelmia – Scott McKenna jatkaa myös kysymysmerkkinä kakkosviikolle.

Steve Cooper saa joka tapauksessa jalkeille sangen kilpailukykysien kokoonpanon, joka pystyy taatusti horjuttamaan West Hamia. Etenkin kotikamppailuissaan sarjanousija oli edelliselä kaudella vahva walesilaismanagerin astuttua ruoriin. Englannin Cupissa siipeensä saivat joukkueen käsittelyssä esimerkiksi Valioliiga-menestyjät sekä Leicester että Arsenal. Ei tosiaan yllättäisi lainkaan, jos Nottinghm kaivaisi toisessa ottelussaan hieman kulmahammasta esille ja toimittaisi kotiyleisölleen vahvan kamppailun.

Etenkin Antonion ja toki maalivahti Fabinskin menetykset tuntuisivat todella reilusti vieraiden peruspelaamisessa, Mestämiehillä on käytössään aseita, joilla voi yllättää. Esimerkiksi West Hamiakin jokunen aika sitten edustanut Jesse Lingard oli vielä avauskamppailussa hieman varjojen mailla, mutta tulevassa väännössä entinen Manchester Unitedin huippulupaus saanee enemmän palloa laidalleen, mikä voi hyvin poikia tulosta. Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto!