UHMAPELAAJAT to 18.08. klo 18:30

Suomi - Ukraina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Susijengi valmistautuu kisoihin!

Susijengi valmistautuu parasta aikaa syyskuussa pelattaviin koripallon EM-kisoihin, ja osana valmistautumista on torstaina Jyväskylässä pelattava harjoitusottelu Ukrainaa vastaan. Tällä kertaa Susijengillä on kovat piipussa, sillä mukana ovat kaikki kovimmat pelurit. Hieman vaisuista Liettua -otteluista olisi siis odotettavissa parannusta.

Kehiin tulee siis kaksi tärkeintä yksittäistä pelaajaa, kun Lauri Markkanen ja Sasu Salin ovat takaisin ringissä. Yhdessä Maxhunin, Valtosen ja Jantusen kanssa tähtipelaajat muodostavat Suomen aloitusviisikon. Lisäksi Miro Little vapautuu U18-kisojen jälkeen Susijengin käyttöön – nuori Little tulee olemaan vielä kova luu, ja kelpaa mainiosti rotaatioon jo nyt. Jyväskylässä Lauri Markkasen paluu kotiparketille on luonnollisesti todella kova juttu.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ukraina on ihan kunnon vastus, sillä joukkue sijoittui vuoden 2017 EM-kisoissa 15. sijalle. Joukkue on edelleen hyvää eurooppalaista tasoa, ja maan vaikean tilanteen puitteissa ottelulla on myös vahvaa symboliarvoa. Viime viikolla Ukraina piti Sloveniaa tiukoilla harjoitusottelussa, mutta kovalla Slovenialla ei ollut aivan paras kokoonpano kehissä. Ukrainan joukkue on kookas, ja puolustaa hyvin. Mieluinen pelitempo sille on hitaampi kuin Susijengillä.

Tunnelma tulee Jyväskylässä olemaan kova, sillä mökki on oletettavasti myyty täyteen. Vetoihin kelpaa perustasolla Suomi pikkuhändärillä. Parhaalla avauksella joukkue on velvoitettu viemään tämä matsi, mutta harjoituspeleihin ei tee mieli panostaa sen ronskimmin. Tätä matsia, ja varsinkin tulevia EM-kisoja kannattaa kyllä seurata – Uhmapelaajat on kisoissa vahvasti messissä.