Solvalla la 20.08. klo 16:15

Ravit - Sh Derby

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NÀppÀrÀ sijabetsi kakkossuosikille!

KillerillÀ ajetaan lauantaina viisivuotiaitten suomenhevosten Derby, jossa jaossa voittajalle on muhkea 36 000 euron ykköspalkinto. TÀllÀ kertaa kisassa on vain yksi suosikki, ja se on Ari Moilasen ohjastama V.G. Voitto. Vain laukka tai epÀonni voi viedÀ suosikilta ykkössijan.

V.G.Voitto on ollut tĂ€mĂ€n kesĂ€n tĂ€ysin pysĂ€yttĂ€mĂ€tön. Se ei moiti juoksupaikkaa, vaan saapuu keulan lisĂ€ksi muilta juoksupaikoilta – edes paikka johtavan rinnalla ilman vetoapua ei vesitĂ€ sen mahdollisuuksia. EnsimmĂ€isillĂ€ askelilla orii lĂ€htee rauhallisemmin, mutta sitten voimat alkavat jyllÀÀmÀÀn, eikĂ€ muilla ole ollut tĂ€hĂ€n hetkeen nokan koputtamista.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Haastajista Fransson on tehnyt tÀhÀn mennessÀ aika mukavan tilin, mutta esimerkiksi Forssan Pikkukunkun perusteella Mikko Niemistön menijÀ ei pysty normaalisti V.G. Voittoa haastamaan. Karsinnassa nÀytti kaikki olevan kunnossa, ja nopea lÀhtijÀ saa kyllÀ hyvÀn juoksupaikan pakostikin. RiittÀÀkö sekÀÀn, jÀÀ nÀhtÀvÀksi.

Jostain syystÀ Pro on Mr Greenin kertoimissa Franssonin takana. TÀtÀ on syytÀ ihmetellÀ, sillÀ Hannu Hietasen suojatti on lÀhdön ainoa hevonen, joka pystyy edes jollain lailla suosikkia haastamaan. Voittoon on tekemistÀ, mutta nÀennÀisen matalasta kertoimesta huolimatta sijabetsiÀ voisi oriille ottaa. Hietasen ajokilla on vauhtikestÀvyyttÀ, ja ilman haavereita se on todella usein top 3:ssa. Veto siis Mr GreeniltÀ, joka on ravien ystÀvÀlle must!