Solvalla la 27.08. klo 15:55

Ravit - Oulu Express

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oulu ExpressissÀ suosikin voima puhuu!

Kolmivuotiaille lĂ€mminverisille tarkoitettua Oulu ExpressiĂ€ on ajettu jo yli neljĂ€nkymmenen vuoden ajan, joten voidaan puhua jo hyvin perinteikkÀÀstĂ€ ikĂ€luokkakilpailusta. TĂ€nĂ€ vuonna tikulla on 18 000 euroa, jota tavoittelee yksitoista ikĂ€luokkamenijÀÀ. TĂ€llĂ€ kertaa Uhmapelaajilla on suoraviivainen taktiikka – vedĂ€mme voittajaa lĂ€hdön suosikille.

KÀÀnnöskukkasen lailla nimetty Irondanger on nimittĂ€in todella vahva ja vauhtikestĂ€vĂ€ hevonen. Veli-Pekka Toivasen ajokki ei moiti juoksupaikkaa, ja ei olisi tĂ€llĂ€kÀÀn kertaa mikÀÀn jĂ€rkytys, jos voimaoriin paikka olisi johtavan rinnalla. Peikkona hevosella on joskus epĂ€varmuus – mm. karsinnassa hevonen otti pruuvilaukan, ja itse lĂ€hdössĂ€ otti hĂ€irittynĂ€ muutaman laukka-askeleen. Haavereitta hevonen on kuitenkin tĂ€ssĂ€ lĂ€hellĂ€ voittoa.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Haastajista Blackbeard ja Halley Wania ovat alussa nopeimpia, ja saattavat ottaa johtopaikasta kovankin matsin. Ylivauhtisen avauksen vaara on siis ilmassa, mutta minkÀÀnlaiseen hullutteluun kummallakaan ei ole vaaraa – molemmilla on kyydissĂ€ ehdottomat huippukuskit, jotka eivĂ€t ihan hevillĂ€ ala sekoilemaan. Karsinnassa hienosti kirinyt Highlight Bogeyman lĂ€htee hyvĂ€ltĂ€ paikalta ja saa sÀÀstöreissun, jonka lopuksi se saattaa sylkĂ€istĂ€ itsensĂ€ vaikka totoon.

Otetaan siis Irondangerille voittajaa, ja sivubetsinÀ Highlight Bogeymanin top 3 -sijaa. Kun betsit ovat sisÀssÀ Mr GreenillÀ, voikin nauttia raviurheilusta ja lauantaista muutenkin.