Ykkönen su 28.08. klo 18:30

Gnistan - MP

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjataulukko ei kerro kaikkea!

Sunnuntain ainoassa Ykkösen ottelussa on selvÀt sÀvelet: voitolla Gnistan varmistaisi himotun ylemmÀn loppusarjapaikan. Vieraileva MP puolestaan himoitsee lisÀpisteitÀ, jotta joukkue pÀÀsisi eroon putoamispeikosta. Vieraiden paikka alemmassa loppusarjassa on joka tapauksessa ollut selvÀ jo aikapÀivÀt. Otteet ovat kuitenkin parantuneet, joten tÀysin synkÀltÀ mikkelilÀisten tilanne ei nÀytÀ.

Gnistan otti paikallispelistĂ€ PK-35:ttĂ€ vastaan tasapelipisteen. Joukkue joutui helppojen virheiden seurauksena ottelussa kaksi kertaa tappiolle, mutta tuli luonnetta osoittaen yhtĂ€ monta kertaa tasoihin. TĂ€ysin vakuuttavaa ei KipinĂ€n pelaaminen kuitenkaan ole – paikoitellen pelistĂ€ puuttuu punainen lanka, ja ns. suurempaa suunnitelmaa ei kyetĂ€ toteuttamaan. TöitĂ€ siis on vielĂ€ kosolti. Rony Huhtalan pelikielto on isĂ€nnille huono uutinen.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

MP ei onnistunut ottamaan hyvin taistelleelta KPV:ltÀ tÀysiÀ pisteitÀ kotonaan, mutta kyllÀ joukkue ansaitsee jonkunlaisen synninpÀÀstön tasoihin nousemisesta. Otteet ovat mikkelilÀisillÀ kuitenkin aivan eri tasolla kuin heinÀkuussa, jolloin MP nÀytti suoraan sanottuna putoajalta. Parhaan pelinsÀ MP pelasi vajaa pari viikkoa sitten, kun noususta kamppaileva KTP oli MikkelissÀ tÀysin vailla mahdollisuuksia.

Gnistan on kotiedullaan suosikki, mutta vetopuolella value löytyy MP:n menestyksestĂ€ – sarjataulukkoa on tĂ€ssĂ€ matsissa vĂ€hĂ€n turha tiirailla tarkemmin. Otetaan betsi sille, ettĂ€ Mikkeliin lĂ€htee vĂ€hintÀÀn yksi sarjapiste. Jos hyvĂ€t otteet jatkuvat, niin se on hyvinkin mahdollinen skenaario.