US Open pe 09.09. klo 03:30

Swiatek - Sabalenka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lyö veto ilman riskiä tappiosta! Eteneekö maailman ykkönen vastustamattomasti finaaliin US Openissa?

Maailmanlistaykkönen Iga Swiatek on esiintynyt vakuuttavasti läpi turnauksen. Vain yksi naisen matseista on venynyt kolmen erän mittaiseksi ja keskimääräinen ottelun kesto on selvästi alle kahden tunnin. Tulivoimainen Aryna Sabalenka voi haastaa maailman kärkinimen, jos kohdalle osuu kova tykkipäivä. Pelaajana puolalainen on ehdottomasti monipuolisempi ja rehellisesti sanottuna parempi, mutta kovempaa ampuu Sabalenka.

Swiatekin kausi on ollut käsittämätön ja tappiot ovat laskettavissa muutamalla sormella. Tällä kaudella puolalainen on pystynyt erinomaisiin suorituksiin myös pommikoneita vastaan – ja tähän kategoriaan menee myös Sabalenka. Maailmanlistan kutonen on poikkeuksellisen kovaa lyövä pelaaja WTA-kiertueella ja etenkin kovalla alustalla varmuutta on tällä sesongilla tuntunut löytyvän.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Syöttö Sabalenkalla on etenkin viimeisimmillä kierroksilla ollut todella vahvaa ja sitä tarvitaan ehdottomasti myös puolalaisen horjuttamisessa. Tällä kaudella naiset ovat kohdanneet kolmesti ja jokaisella kerralla Swiatek on vienyt suoraan kahdessa erässä. Edellisestä kovalla alustalla pelatusta matsista on kuitenkin todella kauan, sillä se nähtiin helmikuussa Dohassa. Tuolloin puolalainen pääsi luvattoman helposti kiinni nimenomaan Sabalenkan tavallisesti syöttöihin.

Pitkä kamppailu voi olla tiedossa. Swiatek on ehdottomasti nostanut tällä kaudella tasoaan erityisesti voimapelaajia vastaan, mutta kuluvassa turnauksessa Sabalenka on ollut äärimmäisen vahva. Helpolla ei maailmanlistaykköselle finaalipaikkaa US Openissa irtoa, mutta jos 21-vuotias jaksaa tasaisesti jympyttää Sabalenka sortuu lopulta. Pelivalinnaksi houkuttelee kuitenkin eniten, että matsissa nähdään vähintään 23 peliä (yli 22,5).

Lyö tämä veto ilman riskiä tappiosta!

GGbet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan tämä betsi täysin riskittömästi. Panosta 25€ Uhmapelaajien kohteeseen – saat panoksen takaisin pelitilillesi jos veto ei osu. Sinun ei siis tarvitse riskeerata senttiäkään, koska tappion mahdollisuutta ei ole olemassa.

Näin teet 55€ ilman tappioriskiä:

1. Siiryy GGbetille TÄSTÄ.

2. Avaa pelitili ja talleta 25€.

3. Lyö veto kohteeseen “Total games – over 22,5” kertoimella 2,19.

4. Jos vetosi voittaa kilisee 54,75€ kassaan. Mikäli betsi menee väärin, panos palautuu pelitilille.