CS to 22.09. klo 14:00

HONORIS - Apeks

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Legendaarisen TaZ:n HONORIS iskussa!

HONORIS ja Apeks asettuvat torstaina klo: 14:00 vastakkain CCT Europe Series -turnauksen Swiss-formaatin kolmannella kierroksella. Molemmat ovat napanneet yhden voiton sekä kärsineet yhden tappion. Swiss-formaatilla pelattavissa lohkoissa vaaditaan kolme voittoa jatkopaikkaan, kun puolestaan kolmella tappiolla lentää turnauksesta ulos.

Puolalaisjoukkue HONORIS on pelannut viime aikoina yllättävän hyvin. Joukkue on napannut voittoja todella kovatasoisista vastuksista, kun Apeks puolestaan rosterin materiaaliin nähden on ollut umpisurkea. Apeksin karttavalikoima on niin ikään heikko. Apeks poistaa oman vakipoistonsa Vertigon, kun HONORIS puolestaan poistaa Miragen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jo pelkästään vakipoistotkin suosivat HONORIS:ta. Mirage on Apeksin paras kartta tilastollisesti, kun Vertigo puolestaan on HONORIS:n heikoin kartta. Puolalaisjoukkue saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin tai Dust 2:n, kun Apeks puolestaan valitsee varmastikin Infernon.

Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Overpass, missä HONORIS:lla on aivan täydet mahdollisuudet klousata ottelu. Joukkueen kerroin kelpaa lapulle ehdottomasti.

Ottelua voi seurata klo: 14:00 alkaen yllä olevasta ikkunasta.