Ykkönen pe 30.09. klo 18:30

TPS - KPV

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieraat surffaavat kuin kausi olisi ohi – kiukustunut nousun tavoittelija jyrÀÀ KPV:n!

TPS on ikÀvÀssÀ paikassa, sillÀ viime kierroksella suora nousu karkasi sen omista kÀsistÀ. Konkreettisesti tÀmÀn tunsi nahoissaan Jonatan Johansson, joka laitettiin alkuviikosta kilometritehtaalle kulkematta lÀhtöruudun kautta. Pikavauhtia tilalle otettiin TPS-legenda Marko RajamÀki. KPV saapuu Turkuun rÀÀppiÀistunnelmissa: kauden pÀÀtavoite on jo saavutettu, ja loppukausi pelaillaan mukavissa merkeissÀ.

Toisessa perĂ€kkĂ€isessĂ€ tappio-ottelussaan TPS oli passiivinen ja tehoton. Ottelun voittomaali Jarolle tuli erikoistilanteesta, jonka jatkoksi kaksinkamppailu hĂ€vittiin tylysti. RajamĂ€ellĂ€ ei ole ollut montaa pĂ€ivÀÀ aikaa tehdĂ€ varsinaisia ihmeitĂ€ Tepsin pelisysteemille, vaikka mies itse puhui haastattelussa ”korjausliikkeistĂ€â€. Mutta totta on, ettĂ€ jo pitempÀÀn Johanssonin TPS ei pystynyt ulosmittaamaan itsestÀÀn kaikkea.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

KPV oli Kotkassa jo melkoisissa lomatunnelmissa, eikÀ samanlaisilla otteilla ole mitÀÀn palaa kiukustunutta TPS:ÀÀ vastaan. Katseet ovat jo ensi kaudessa: kenellÀ on valmis sopimus, ja kenellÀ optio kaudesta 2023? Loppukauden KPV:n tavoitteettomuus tekee hallaa, eikÀ joukkueen puolesta tee missÀÀn mielessÀ lyödÀ vetoa. NÀhtÀvÀksi jÀÀ, kiinnostaako Turussa kiusantekijÀn rooli Kokkolan poikia.

TPS kelpaa tÀhÀn tasoituksella. Mr Green antaa silmiinpistÀvÀn hyvÀn kertoimen vÀhintÀÀn kahden maalin voitosta. Melkein kahden kertoimella on vÀlitön pudotusvaara, joten ole nopea!