CS ke 12.10. klo 12:00

ECLOT - SAW

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SAW loistavin asetelmin hakemaan Elisa Invitationalin pudotuspelipaikkaa!

Elisa Invitational Fall -turnauksen keskiviikon ensimmäisessä ottelussa tsekkiläisjoukkue ECLOT saa vastaansa portugalilaisjoukkue SAW:n. Ottelu alkaa klo: 12:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. ECLOT on pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa, jonka ansiosta SAW:n loistokerroin päästään hyödyntämään aamupäivän otteluun.

Molemmat joukkueet ovat turnauksessa 2-1 -tilanteessa, mikä tarkoittaa sitä, että ottelun voittaja lunastaa paikkansa turnauksen pudotuspeleihin, kun häviäjä puolestaan saa vielä yhden mahdollisuuden lunastaa pääsylippu pudotuspeleihin. Turnauksen voittajahan lunastaa paikan marraskuun Elisa Masters Espoo -turnauksesta, missä on palkintopotissa 200 000 dollaria sekä pääsylippu seuraavaan IEM Katowice -turnaukseen.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

SAW tulee ottelussa poistamaan oman vakipoistonsa Miragen, joka on ECLOT:n paras kartta tilastojen valossa. ECLOT puolestaan poistaa Nuken, jolloin SAW saa omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin. Ancientissa SAW on voittanut viimeisen kolmen kuukauden aikana 83% pelaamistaan otteluista, kun ECLOT puolestaan on voittanut vain 45%.

ECLOT valinnee Overpassin, mitä SAW on pelannut vain kahdesti. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Dust 2, missä molemmilla on hieman yli 60% voittoprosentit. SAW:n kerroin on erittäin pelattava, ja se otetaan lapulle ilomielin!

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 12:00 alkaen.