CS pe 14.10. klo 14:00

fnatic Rising - SKADE

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomalaispelaaja Banjo iskussa! Kaatuuko SKADE?

Suomalaispelaaja Matias “Banjo” Kivistön edustama fnatic Rising saa perjantaina CCT North Europe Series 1 -turnauksessa vastaansa bulgarialaisjoukkue SKADE:n. Ottelu alkaa klo: 14:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. fnatic Rising on pienoinen ennakkosuosikki ottelun voittajaksi täysin ansaitusti, sillä SKADE pelaa vasta kolmannen ottelunsa uuden kokoonpanonsa kanssa. Kahdesta aikaisemmasta ottelusta on napattu voitot – tosin vastustajat eivät ole olleet kovinkaan tasokkaita.

fnatic Rising tulee poistamaan oman vakipoistonsa Dust 2:n, kun SKADE puolestaan poistaa Vertigon. fnatic Rising saa valittua itselleen esimerkiksi Miragen tai Infernon, joissa molemmissa kartoissa meno on ollut todella vakuuttavaa. SKADE valinnee itselleen Nuken, jolloin kolmanneksi kartaksi jäisi esimerkiksi Overpass.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kolme loistokarttaa, missä fnatic Rising voi kaikissa napata voiton. Nukessa joukkueen formi ei ole voittojen puolesta ollut aivan mintissä, mutta täytyy ottaa huomioon se, että joukkue on pelannut todella kovia vastustajia vastaan kyseistä karttaa.

Mikkel Sparvath

@MazeCSGO
Long day...
2-0 vs @iklagg
16-10 vs @OGesports acd
And now lost 1-2 to @sawggofficial in @ESLCS Challenger relegation

Reenergizing and ready for more games tomorrow
GG to all we fazed 👏