Mestis pe 14.10. klo 18:30

Kiekko-Espoo - IPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NĂ€mĂ€ joukkueet osaavat scorata! Perjantai-illan viihdettĂ€ parhaimmillaan – tuplakertoimella!

Kiekko-Espoo on aloittanut Mestiksen varsin vĂ€kevĂ€sti, eikĂ€ tilillĂ€ ole vielĂ€ yhtÀÀn tappiota – tosin pari kertaa on jouduttu hiljattain jatkoajalle. Myös IPK on matkalla hyvÀÀn suuntaan: tilillĂ€ on vain yksi tappio, ja tulivoimaa nĂ€yttÀÀ olevan mukavasti. Perjantaina Pohjois-Savosta matkataan varmaankin vaikeimpaan paikkaan tĂ€llĂ€ hetkellĂ€. Sarjan parhaalla rosterilla operoivat espoolaiset eivĂ€t nimittĂ€in ole kotona kevyttĂ€ kauraa.

Kiekko-Espoo sai tehdĂ€ HakametsĂ€ssĂ€ tĂ€yden iltapuhteen, ettĂ€ Koovee kaatui. Epidemian rankomat tamperelaiset olivat saaneet surullisen Imatran reissun jĂ€lkeen porukkaa kokoonpanoon kolmen kentĂ€llisen verran, ja ensimmĂ€isen kympin jĂ€lkeen KEspoo oli kahden maalin takamatkalla. Hiljattain joukkueeseen liittynyt Tommi Huhtala sai isĂ€nnĂ€t polvilleen jatkoajan ensimmĂ€isellĂ€ minuutilla – mies on ollut kova luu tĂ€lle tasolle. Perjantaina espoolaisten pitĂ€isi olla ottelun alusta asti hereillĂ€.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! đŸ”„đŸ”„

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Mestis

@Mestis
Nyt joutui @KiekkoEspoo_ Tommi Huhtala hetken puhaltelemaan, kun @kooveehockey Verneri Virtanen ryövĂ€si mahdollisuuden johtomaaliin. đŸ„”

#Mestis #SuomenViihdyttÀvintÀLÀtkÀÀ

đŸ“ș @CMoreSportFi

IPK nimittÀin tulee pÀÀlle ennakkoluulottomasti. Lauantaina RoKia vastaan coach HÀrkösen suojatit antoivat vahvan työnÀytteen, ja tÀllÀ hetkellÀ Savosta tuulee kovasti. Viikolla sainattiin loppukaudeksi Jiri Parviainen, joka pelasi viime kaudella Hokissa. Poissa on tiedotteen mukaan kolme pelaajaa, mutta pitkÀaikaisia loukkaantumisia ei ole. IPK on vaarallinen tÀllÀ hetkellÀ, sillÀ erikoistilanteetkin sujuvat hienosti.

Kaksi tulivoimaista joukkuetta tulevat jÀrjestÀmÀÀn nÀytöksen, joka on Mestikselle eduksi. KyseessÀ on viihdyttÀvÀ sarja ja tÀssÀ ottelussa molemmat joukkueet pystyvÀt tuloksentekoon. Maaliodottama on kohollaan ja vÀhintÀÀn kuuden maalin syntymistÀ pistetÀÀn innolla kuitille.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla pÀÀstÀÀn lyömÀÀn vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiÀ betseihin ja samalla mahdollisuuden lÀhteÀ kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisÀÀn tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle yli 5.5 maalia kertoimella 1,86.
4. Kun vetosi voittaa, olet kĂ€ytĂ€nnössĂ€ lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,86 đŸ€˜