Liiga la 15.10. klo 17:00

TPS - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

TPS:llĂ€ kasvojen pesun paikka – onko tulivoimainen Ilves kuitenkin liian kova pala purtavaksi?

Lauantaina Ilves matkaa TPS:n vieraaksi hakemaan Liigan puolella kolmatta perĂ€kkĂ€istĂ€ voittoa. IsĂ€nnille jĂ€i paljon parannettavaa perjantaista eikĂ€ ennusmerkit lupaa hyvÀÀ – betsien osalta vieraiden menestys houkuttelee.

TPS:n vahva vire on ollut pahasti laskussa. Viiden perĂ€kkĂ€isen voiton jĂ€lkeen nyt edellisistĂ€ kuudesta ottelusta on irronnut vain yksi voitto ÄssiĂ€ vastaan – otteluista kaksi pelattiin CHL:ssĂ€ Wolfsburgia vastaan. Nyt kotijoukkueelta tarvitaan todellinen kasvojen pesu, sillĂ€ perjantaina Sport takoi taululle lukemat 6-3 – maaleista tosin kaksi viimeistĂ€ syntyi tyhjÀÀn maaliin.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

TPS:n esitysten taustalta on nostettava esille hieman tilastoja, joiden osalta tilanne ei nÀytÀ kovinkaan lupaavalta. 5vs5 pelattaessa TPS on pÀÀstÀnyt sarjan eniten laukauksia kohti omaa maalia ja laukausten erotus on myös selvÀsti sarjan heikoin. TPS:n onneksi Ilves ei ole ollut kovinkaan hanakka laukomaan.

HC TPS

@HCTPS
”Veskarilla on se yksi homma; ottaa ne kiekot kiinni! Muuhun me ei oikein pystytĂ€ vaikuttamaan.”
đŸŽ€ POSTGAME | Noa Vali
🏒 Sport 🆚 TPS | 6-3
#HCTPS #Turku #Liiga #TPS100

TÀssÀ tullaankin kotijoukkueen kantavaan voimaan, eli maalivahti Lassi Lehtiseen. Lehtinen on ollut alkukaudesta huikea ja antanut joukkueelleen mahdollisuuden kerÀtÀ maistuvan pistepotin. Myös Anthony Rech on kantanut oman osuutensa tehden kuusi maalia ja Mikael PyyhtiÀ varmastikin pÀÀsee pian vauhtiin.

Ilves on pistekeskiarvon osalta sarjan kĂ€rjessĂ€ KĂ€rppien kanssa – Pelicans on pisteissĂ€ edellĂ€, mutta sillĂ€ on kaksi ottelua enemmĂ€n pelattuna. Vierailta löytyy muun muassa sarjan tehokkain ylivoima, joka on ollut osasyynĂ€ sille, ettĂ€ ottelua kohden ainoastaan KĂ€rpĂ€t on heiluttanut verkkoa IlvestĂ€ tehokkaammin.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Joona Ikosen CCM Ribcor on ollut sopivan lĂ€mmin alkukauden aikana đŸ”„

#Ilves #Liiga

Matsin pelivalintana toimii Ilves yli 2,0 maalia varsinaisella peliajalla. VĂ€hintÀÀn kolmella veto osuu ja vielĂ€ kahdella saadaan panos takaisin. Sportia vastaan Lehtinen tykitettiin toisessa erĂ€ssĂ€ vaihtoon, joten hieman lisÀÀ huilia on tarjolla perĂ€kkĂ€iseen peliin – varalla ollut ja kolmannessa erĂ€ssĂ€ torjunut Noa Vali tuskin starttia saa. Ilves pÀÀsee paremmin levĂ€nneenĂ€ matsiin ja toivon mukaan jalat saadaan liikkeelle heti alusta alkaen ja sitĂ€ kautta paljon painetta kohti isĂ€ntien maalia.