Mestis to 24.11. klo 18:30

Peliitat - KOOVEE

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kova tahti! Peliitat haki Joensuusta pisteitĂ€ ja itseluottamusta – KOOVEE tappioputkessa!

Peliittojen ohjelma jatkuu kovana, sillĂ€ joukkue kerkeÀÀ tuskin pyykit pesemÀÀn Joensuun reissun jĂ€lkeen, kun betoniin saapuu vieraisille KOOVEE. Tamperelaisten peli ei ole viime aikoina ollut uomissaan, joten Heinolan reissulta haetaan tĂ€hĂ€n korjausta. Peliitat oli keskiviikkoon asti puolestaan ottanut pisteitĂ€ yksinomaan kotonaan – tĂ€hĂ€n Joensuun retki toi kaivatun muutoksen.

Peliitat pommitti Joensuussa Kasper Lehikoisen vaihtoon alle kuudessa minuutissa. Laukauksilla Heinolan pojat eivĂ€t juhlineet, mutta olivat vielĂ€ varsinaisen peliajan viimeisellĂ€ minuutilla kolmessa pisteessĂ€ kiinni – rankkareilla mukaan lĂ€hti loppujen lopuksi kaksi pojoa. Kiekko-Poikien pÀÀstĂ€minen lopussa tasoihin alivoimalla kertoo kyllĂ€ karua kieltĂ€ joukkueen suoritusvarmuudesta. Joka tapauksessa vieraspistetili aukesi keskiviikkona, ja ennen torstain taistoa on tĂ€rkeintĂ€ palautua mahdollisimman hyvin rankasta reissusta. Eetu SelĂ€nne ei tĂ€llĂ€ kertaa pÀÀssyt tehopisteille.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! đŸ”„đŸ”„

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Mestis

@Mestis
🚹 "SieltĂ€ tulee tĂ€mĂ€n kauden erikoisin lopetus!" 😼

Niko Somppi viimeistelee tolpan ja maalivahdin kautta ottelun ratkaisun Joensuussa!

đŸ—Łïž @MaestorRasanen
đŸ“ș @CMoreSportFi

#Mestis #SuomenViihdyttÀvintÀLÀtkÀÀ

KooVeen sarjasijoitus on lĂ€htenyt valumaan alaspĂ€in sitĂ€ mukaan, kun tappioita on tullut lisÀÀ. TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ putkessa on neljĂ€ hĂ€viötĂ€, joista yksi jatkoajan jĂ€lkeen. Lauantaina Peliitat-tappiosta sisuuntunut RoKi kĂ€vi HakametsĂ€ssĂ€ ryöstöretkellĂ€, ja vei pisteet puhtaasti maalein 0-4. Peli ei ole nĂ€yttĂ€nyt hyvĂ€ltĂ€ – siihen tarvittaisiin tehokkuutta ja suoraviivaisuutta. Joukkue ei sinĂ€llÀÀn ole huono, ja se pystyy varmasti parempaan.

Peliitat sai kyllÀ keskiviikkona maksimirasituksen osakseen, mutta Joensuusta lÀhti varmasti itseluottamusta mukaan. LisÀksi lainamies Markus Ruusu on tÀlle tasolle kova veskari. Kotona betonissa Peliitat on aina hankalampi vastus, eikÀ otteitaan parantanut porukka ole KooVeen nykyotteilla helposti lyötÀvissÀ. Kotivoittoa kuitille, ja Galaksinolta ilmaisveto reissuun!

NĂ€in teet tĂ€llĂ€ vedolla 55€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. LyömĂ€llĂ€ 25€ Peliitoille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. LisĂ€ksi saat vielĂ€ matsin jĂ€lkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperĂ€inen vetosi tai ei!

Voit siis lyödÀ betsin turvallisin mielin sisÀÀn. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi vÀÀrin.

NĂ€in saat 25€ lisĂ€vedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Peliitat 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 55€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.