Liiga pe 09.12. klo 18:30

Jukurit - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh huh! Jukurien hĂ€rkĂ€viikko jatkuu kotona – HIFK on puolestaan syvĂ€jÀÀssĂ€!

Jukurien hÀrkÀviikko jatkuu torstaina, kun CHL-ottelun ympÀrillÀ pelataan toinenkin peli HIFK:ta vastaan. EnÀÀ olisi puuttunut, ettÀ keskiviikon ottelu KÀrppiÀ vastaan olisi siirretty torstaille, niin viikko olisi tÀydellinen. Jukurit ei sÀÀstellyt kokoonpanoaan maanantaina, vaan haki Nordikselta tÀydet pisteet. Tiistaina sitten Luulaja naulasi mikkelilÀiset maan rakoon CHL:n puolivÀlierÀssÀ. TÀllÀ vÀlin HIFK on saanut huilata ja ihmetellÀ, miten peli on jÀlleen aivan sekaisin.

Olli Jokisen suojateilta puuttui Luulajassa se energia, joka kovassa ottelussa pĂ€rjÀÀmiseen olisi vaadittu. SyyttĂ€vĂ€ sormi sojottaa kyllĂ€ tĂ€ssĂ€ Liigan suuntaan – on vaikeaa kuvitella, miksi ottelusiirtoja ei tehty tĂ€tĂ€ enempÀÀ. Koko ottelun luistimenpotkun perĂ€ssĂ€ olleet mikkelilĂ€iset sortuivat jÀÀhyilyyn, ja peli oli sillĂ€ selvĂ€. Takaa-ajo meni kolmannessa erĂ€ssĂ€ poskelleen, ja toinen osaottelu vaatisi jonkinlaisen ihmeen, ettĂ€ jatkopaikka irtoaisi.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Huomista on odotettu đŸ”„ Luvassa on huikea ilta omien edessĂ€, olethan jo varmistanut paikkasi?

💎 Jukurit vs. HIFK Ikioma Areenalla huomenna klo 18.30
🎟: lippu.fi/jukurit tai Jukurit Shopilta!

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga

HIFK:lla on askissa kolmen miljoonan euron porukka, joka on tÀhÀn mennessÀ tehnyt Liigassa vÀhiten maaleja. Kuivilla pelaajamarkkinoilla yritetÀÀn sitten vahvistaa joukkuetta, eikÀ tÀmÀkÀÀn puoli vaikuta uskottavalta. Kannattajien ja kumppanien luotto urheilujohtoon alkaa olla lopussa, ja aika kovaa hyvÀ veli -henkeÀ vaaditaan, ettÀ herrat Salmelainen ja Peltonen tÀstÀ kaudesta kuivin jaloin selviÀisivÀt. Mikkeliin lÀhdetÀÀn hyödyntÀmÀÀn kotijoukkueen vÀsymystÀ.

NĂ€istĂ€ lĂ€htökohdista ottelu vaikuttaa ympĂ€ripyöreĂ€ltĂ€. Vetoidea onkin vĂ€hĂ€maalisuudesta. VĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ vauhti ja kiima ei ole kovimmillaan – isĂ€nnillĂ€ on vĂ€symystĂ€ ja vierailla ahdistusta. HIFK on ollut vieraissa erityisen maalikuiva, ja toivotaan tĂ€lle trendille jatkoa. Underia pönttöön ja katsotaan, miltĂ€ peli perjantaina nĂ€yttÀÀ. Mr Green suostuu ystĂ€vĂ€llisesti tuplaamaan rahat tĂ€stĂ€, ja antaa pari hilua vielĂ€ ylikin!