Liiga ke 28.12. klo 18:30

Sport - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappara on terÀstÀ, mutta illan isÀntÀÀ ei sovi aliarvioida! Laittaako Sport jÀlleen yhden kÀrkipÀÀn joukkueen ahtaalle?

Keskiviikkona Sportin kovat koitokset saa jatkoa, kun tÀllÀ kerralla vastaan asettuu pistekeskiarvolla mitattuna sarjassa toisena oleva Tappara. Sport puolestaan on sarjapisteissÀ toiseksi viimeisenÀ, mutta viimeaikaiset peliesitykset on antanut lupaavia merkkejÀ tulevaa ajatellen. Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista on pÀÀttynyt Tapparan voittoon, mutta onnistuuko Sport nyt iskemÀÀn paremmin vastaan?

Sportilta on nÀhty lupaavia otteita viime aikoina. Ennen joulutaukoa se onnistui ryöstÀmÀÀn tÀyden pistepotin Pelicansilta ja perÀÀn HPK kaatui voittolaukausten jÀlkeen. TapaninpÀivÀnÀ Sport palasi kaukaloon Lukon vieraana ja kova taistelu lopulta palkittiin yhdellÀ pisteellÀ. Vaikka Sport ei pelaajamateriaalin osalta vertailussa Tapparalle pÀrjÀÀ, pystyy Simon Hjalmarssonin, Jens Lööken ja Axel Holmströmin muodostama ykkösvitja aiheuttamaan tuhoa mitÀ tahansa joukkuetta vastaan.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Vaasan Sport

@VaasanSport
Sport hakee pisteen Raumalta.đŸŠ…â€ïž
Seuraavaksi pelataan kotona, ke 28.12. Sport-Tappara

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa

Vieraat palasi tauolta kaataen HPK:n lukemin 5-2. Tapparan poissaolijoiden listalta löytyy muun muassa jo tovin sivussa olleen Waltteri MerelÀn lisÀksi Otto Rauhala ja nuorten maajoukkueen mukana oleva Topi Rönni. Kovan tason pelureita on siis sivussa, mutta Tapparan onneksi rosterista löytyy laatupelureita riittÀmiin. Uudet hankinnat Jonathan ja Marcus Davidsson tulivat heti ryminÀllÀ sisÀÀn ja molemmat kirjautti HPK-ottelussa tehot 1+2.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
MitÀ pikkuveli edellÀ, sitÀ isoveli perÀssÀ!

Jonathan Davidssonille myös @smliiga-uran ensimmĂ€inen maali! đŸ”„đŸ™Œ

đŸ“œïž@CMoreSportFi #Tappara #Liiga

MitÀ pelivalintaan tulee, on Uhmapelaajien arvioilla tasapelille tarjolla aavistuksen verran liian suurta kerrointa(4,50) ja se kelpaa lapulle pienellÀ panoksella. Tapparan esitykset on ollut loistavalla tasolla ja se nousee vieraissakin selvÀksi suosikiksi, mutta Sport ei ole tÀllÀ hetkellÀ sarjasijoituksesta huolimatta mikÀÀn heittopussi. Se on osoittanut edellisissÀ otteluissa lujuutta ja pystynyt laittamaan myös kÀrkipÀÀn joukkueita ahtaalle.