Valioliiga su 19.02. klo 16:00

Manchester United - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vierailija ylisuorittaa! Palauttaako valovoimainen Manchester United reissulaiset maan pinnalle?

Manchester United pelasi torstaina upeasti Eurooppa-liigassa Barcelonan vieraana ja pääsee ensi viikolla Old Traffordilla pelattavaan toiseen osaotteluun 2–2-tasatilanteesta. Leicester puolestaan voitti viime viikonloppuna surkeasti pelanneen Tottenhamin, mutta sarjakolmonen on kotikentällään melkoinen pala purtavaksi – poissaoloista huolimatta.

Tällä hetkellä Erik ten Hagin miehistö löytää erittäin hyvin maalintekotilanteita ja erityisesti viimeiset ratkaisut hyökkäyspäässä toimivat – kaikki ylimääräinen nyhvääminen vaikuttaisi olevan tipotiessään. Christian Eriksenin putoaminen ei ole syönyt joukkueen tulospotentiaalia juurikaan ja Marcus Rashford jatkaa sensaatiomaista virettään. Eurooppa-liigan pudotuspelien avauskierroksen Barcelona-ottelu oli manchesterilaisittain kovaa näyttöä – vierasvoitto ei olisi ollut vääryys.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Eriksenin lisäksi loukkaantuneina ovat Donny van de Beek, Antony sekä Anthony Martial. Lisäksi Casemiro on pelikiellossa, mutta aiemmin sivussa olleista pelaajista Scott McTominayn pelikunto lähestyy kovaa kyytiä – ei kannata yllättyä, jos skottirappaaja palaa kehiin jo Leicester-ottelussa ja on heti avauksessa.

Vierailija sai aiemmin kuluvalla viikolla huojentavia uutisia, kun sekä Youri Tielemans että Boubakary Soumare ovat pelikunnossa Old Traffordin vierailulla. Unelmien teatterin nurmelle eivät sen sijaan astele loukkaantuneet Jonny Evans, James Justin sekä Ryan Bertrand. Leicesterin viimeistely parissa viimeisimmässä kamppailussa on ollut satumaista. Vaikka esimerkiksi Tottenham oli viime viikolla kettulauman 4–1-voitossa huono, pääsi isäntien runsas maalimäärä yllättämään.

Todella viihdyttävä sunnuntaikamppailu on takuulla tiedossa, mutta isännän hyökkäyspelaaminen on tällä hetkellä äärimmäisen laadukasta. Leicester on ollut ylitehokas, mikä ei jatku pitkässä juoksussa. Koittavatko Brendan Rodgersin joukoille jälleen vaikeammat ajat? Sunnuntaina kupongille otetaan isäntien voitto (1X2).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Manchester United), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Manchester United” 25€ panoksella ja voit voittaa 40€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.